Taekwon-do bált rendezett a Barátság SE
2013. május 28. 18:39

Taekwon-do bált rendezett a Barátság SE
Május 18.-án a battonyai Barátság SE Taekwondo bált tartott. Az eseményen 160 néző vett részt. 136-an vettek jegyet és a 14 év alattiak ingyen jöhettek be. Ezen kívül volt 20 meghívott vendég és 45 meghívott fellépő látogatott el.
Profight: TKD ruhák kiváló áron!

A bál jó hangulatban telt, a nézők figyelmét sorra lekötötte az egymást követő modern- és néptáncok. A táncok között ITF Taekwon-do bemutatóknak tapsolhattak a nézők, több részletben.

Az eseményt Rádainé Rácz Róza és Tolnai Péter nyitották meg. Ezután következett a battonyai Karyna moderntánc csoport bemutatója és a Taekwon-do bemutató első felvonása. Ezután egy másik battonyai moderntánc csoport következett őket pedig 10 perc frissítő szünet követte. A szünet után a Taekwon-do bemutató második felvonása jött és őket követte a Szerb Általános Iskola néptánc bemutatója majd újabb Taekwon-do és a Román Általános Iskola néptánc bemutatója. Őket ismét 10 perc frissítő szünet követte. Az utolsó részt egy battonyai hastáncos hölgy kezdte látványos bemutatóval és végül a legnagyobb dobásokkal jött a Taekwon-do bemutató utolsó felvonása.

ITF Taekwon-do bál Battonyán
Gyerekbemutató

Az utolsó részben köszönetet mondott Rádai Roland II. danos mester a szülőknek. Megköszönte, hogy a mai világban értéket teremtve, lehetővé teszik gyermekeik számára azt, hogy heti 3 alkalommal edzésre járhassanak és támogatják őket a versenyzésben is. A bemutatóban volt önvédelem, formagyakorlat, törés, formai küzdelem, ezen kívül szabad gyakorlatok, tradicionális küzdelmek, pontkesztyűzések és ügyességi rúgások is. A legvégén civil ruhában mutattak be a tanítványok egy csoportos szituációs gyakorlatot, ami a közönségnek nagyon tetszett és vastapsot váltott ki. Az eddigi visszajelzések szerint a Barátság SE eddigi legszínvonalasabb bemutatóját tartotta, ezt megerősítették már a helyszínen Gombos Attila IV. és Máté Tibor II. danos mesterek. A bemutatót zene és tombola követte, amely alatt az egyesület megköszönte a támogatásokat.

ITF Taekwon-do bál Battonyán
Gyerekbemutató 2

A bál bevételét a klubtagok nyári edzőtáboroztatására fordítják. A egyesület vezetősége kiemelten foglalkozik a nehezebb körülmények között élő tanítványok támogatásával.

 

Gregor László