XVI. Hanshi Kupa
2011. november 18. 20:24

XVI. Hanshi Kupa
Tizenhatodik alkalommal rendezik meg a Körcsarnokban 2011. december 4-én a Hanshi Kupa nemzetközi kempo versenyt, mely a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet legnívósabb versenyének számít hosszú évek óta. Az idei Hanshi Kupa a szokásokhoz híven most is Nyílt Nemzetközi Kempo Világkupa lesz csapatversennyel és pusztakezes full-contact viadal küzdelmekkel.
Kempo Világkupa, csapatverseny és pusztakezes viadal: ez lesz a decemberi Hanshi Kupa!

Helyszín: Budapest Körcsarnok ( 1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.)
Időpont: December 4. Vasárnap

Soke dr. Harnos Imre (10. dan) Ausztráliában élő stílusalapító nagymester lesz az egyik díszvendége s egyben szakmai fővédnöke a XVI. Hanshi Kupának, melyet a budapesti körcsarnokban rendeznek majd.

 

Soke dr. Harnos Imre 10. dan
Soke dr. Harnos Imre

Az eseményen ott lesz a pusztakezes viadal szabályrendszerének megalkotója, Hanshi Lévai László (7. dan), továbbá Dr. Galla Ferenc (9. dan) judo mesteredző, Növényi Norbert MMA világbajnok és Németh „Nyiba" Sándor olimpikon.

Hanshi Lévai László 7. dan
Hanshi Lévai László

A harcművészeti torna programja
Egyéni:
- Gyerek és ifjúsági light- és semi-contact küzdelmek
- Felnőtt pusztakezes viadal (full-contact)
Csapat:
- Formagyakorlat
- Fegyveres formagyakorlat
- Önvédelem
- 3 pontos küzdelem
- Földharc

Az utánpótlás korosztályok délelőtt (9:00-tól), a felnőttek délután (14:00-tól) mérettetik meg magukat, míg este (19:00-tól) harcművészeti gála - harcművészeti bemutatók, pusztakezes viadal döntői - gondoskodik majd az érdeklődők színvonalas szórakoztatásáról.