Budapesti kick-box közgyűlés
2014. január 13. 21:07

Budapesti kick-box közgyűlés
Budapesten , a Magyar Sportok Házában tartotta a Magyar Kick-box Szövetség 2013 évet lezáró közgyűlését.
Dr.Leyrer Richárd elnök köszöntötte a klubok képviselőit, majd megtartotta beszámolóját. Prezentációval értékelte az év hazai történéseit. Ezek után a különböző szabályrendszeri szövetségi edzők értékelése következett. Katona Attila (full-contact) az antalyai világbajnokságot értékelte., Rehák György (K-1), nem csak a brazíliai K-1 vb-ről számolt be, hanem az IFMA muay-thai Európa-bajnoksága is értékelésre került. Zrínyi Miklós mesteredző szövetségi kapitány a light-contact és kick-light válogatott gyengébb teljesítményét elemezte, az okokat is boncolgatva. A leghosszabb beszámolót Király István , a point-fighting szövetségi edzője és segítője, Jároszkievicz Krisztián tartotta - érthető módon, hiszen az év legkiemelkedőbb eredményei ebben a szabályrendszerben születtek. Itt a világbajnokság sikerein kívül a számos sikeres világkupáról és a tengerentúlon, az USA-ban vívott emlékezetes sikerekről is szó esett.

A beszámolót a kiegészítésekkel és a pénzügyi beszámolóval a közgyűlés egyhangúlag elfogadta.

Kick-box közgyűlés Budapesten
Dr. Leyrer Richárd értékel

Természetesen a bíráskodás is napirendre került. Galambos Péter alelnök, a Bírói bizottság vezetője és Szabó Gábor nemzetközi bíró a szentpétervári Harcművész Világjátékok bíráskodást elemezte. Vojvioda György K-1 nemzetközi bíró a brazíliai K-1 és low-kick Vb tapasztalatairól számolt bem Gregor László nemzetközi bírón az Antalyában megrendezett full-contact, light-contact , point -fighting és kick-light világbajnokság bíráskodásáról beszélt.

Kick-box közgyűlés Budapesten
Dr. Leyrer Richárd értékelése 2

A média szerepéről Juhász Gábor és Német Ferenc tartott beszámolót, majd Dr. Leyrer Richárd a WAKO nemzetközi szövetség helyzetéről tartott ismertetőt.
A szövetség közgyűlése a versenynaptár elkészítésével és koordinálásával ért véget.
Gregor László