IFMA EB: Éltető Daniella Amatőr Muaythai Európa Bajnok
2013. július 31. 20:32

IFMA EB: Éltető Daniella Amatőr Muaythai Európa Bajnok
Portugáliában, Lisszabonban 28 ország részvételével rendezték az IFMA - EMF Muaythai Európa Bajnokságot. Helyszín a Benfica Stadionjaihoz tartozó Sportcsarnok volt, 2013. július 23-28-ig tartó napokban.
Profight: Thai-box nadrágok reklám áron!

A Magyar Kick-Box Szakszövetség Muaythai Szakágát két versenyző, Birics Tamás 63,5 kg-ban és Éltető Daniella női junior 63,5 kg -ban versenyzőként képviselte. Válogatott edzőként Rehák György segítette a versenyzőket.
Bíróként Pokorádi Balázs és Vojvoda György kapott meghívást az EB-re és képviselte kiválóan hazánkat.

IFMA - EHF Európa-bajnokság, Portugália, 2013 - A magyar csapat
Rehák György, Éltető Daniella és Birics Tamás

63,5 kg -ban Birics Tamás francia ellenféllel kezdett és pontozással vesztette el a 3x3 perces mérkőzést. Az Ő sorsolási ágáról került ki a későbbi győztes, a belorusz Dimitri Varats is.
63,5 kg-ban junior női kategóriában Éltető Daniella a döntőbe jutásért francia ellenféllel kezdett, akit a második menetben térdrúgásaival tett harcképtelenné, K.O. győzelmet aratott.

Daniella a győztes döntő után
Daniella a győztes döntő után

A döntőben, az utolsó napon, orosz ellenfél várta a ringben., akit az első menetben combrúgásai kényszerítettek a padlóra. A döntőt és az Európa Bajnoki címet Daniella K.O-val nyerte !

Éltető Daniella Európa-bajnok és különdíjas
Daniella Európa-bajnok és különdíjas

Daniellát teljesítménye elismerése kapcsán a legjobb női versenyzőnek választották, az Európai Szövetség elnöke különdíjjal jutalmazta!

Köszönet a kis létszámú, de annál lelkesebb magyar szurkolótábornak és a Portugáliai Magyar Konzulátusnak!

 

 

R.Gy.