Önvédelmi oktatás Bajnán!
2017. március 25. 18:01

Önvédelmi oktatás Bajnán!
A kick-box sport nem az az irányzat, ami elsősorban az önvédelmi képesség fejlesztésèt tekinti fő céljának.A Bajnai Kick-box Klub ennek ellenére a már a harmadik évben rendezi meg önvédelmi szemináriumát.Az oktatást ismét Kyoshi Pospischil Tamás VII.DAN Nihon tai- jitsu mester,  a Nippon Seibukan Akadémia magyarországi vezette, jelen volt , Shihan Gregor László VII.DAN goshinkai karate-do mester  és Gott Zoltán mester, a Koryu Karate Jutsu Jissen Ryu Hungary shibuchoja is.

Az 58 harcművész több irányzatot képviselt:kick-box,shotokan karate,goshinkai karate,aikido, nihon tai-jitsu Do. A kétszer három órás foglalkozás nagyon sok szeletét foglalta magába a harcművészet és önvédelem világának.

Puszta kezes védőtechnikák,elvezetések,kyusho életpontok támadása,rövid bot,késhasználat,kés-kés ellen...- s hozzá sok szemléltetés,magyarázat és az ilyen szemináriumokon szinte nélkülözhetetlen jókedv. A Balázs Gábor IV.DAN vezette bajnaiak jövőre is megrendezik majd szándékuk szerint a szemináriumot,remélhetőleg ilyen sikeresen.Harcművészetben támogatónk a Profight.hu

Gregor László