Szűcs Barna pazar győzelme Hanauban
2013. május 27. 20:48

Szűcs Barna pazar győzelme Hanauban
A „ Limani Fight Night"-on Szűcs Barnabás 75 kg-ban , 5x3 percben, elsöprő fölénnyel győzte le a helyi Bakar Barakat-ot, K-1 szabályrendszerben. A Limani Gym Frankfurtban és Hanauban is képviselteti magát és a nívós WFMC világszövetség tagja.
Profight: Thai-box nadrágok kiváló áron!

15 mérkőzés volt az estén, melynek főmérkőzését a két klasszis harca jelentette.
Barakat mérkőzött már Alviar Limaval, Gago Dragoval, Niki Holtckennel, és még több nagy névvel, rendkívül rutinos, küzdő szellemű versenyző, aki élvezte a hazai közönség biztatását.

Szűcs Barna és Bakar Barakat
Szűcs Barna és Bakar Barakat a mérkőzés előtt

Barna az első menetben nagyon jól kezdett, tartotta a távolságot, combrúgásaival, testrúgásaival, hátsókezes egyeneseivel bontani kezdte Barakat fedezékét.
Bár Barakat kivárt, tudtuk, hogy csak altatni szeretné Barnát. A második menettől Barna fokozta az iramot, rúgásai, ütései közé berakta pontos térdrúgásait, melynek eredményeképp Barakat fején egy 3 cm vágás keletkezett.

Kis orvosi beavatkozás után a mérkőzés folytatódott tovább. Barakat hatalmas tempóváltással próbálta a mérkőzés menetét a maga javára fordítani, kézkombinációival és a reá jellemző forduló rúgásával akarta Barnát megtörni. A harmadik menetben is tovább tartott Barna fölénye, egyenes rúgásaival testen állította meg rohamozó ellenfelét.
A negyedik menetben mindkét versenyző takarékoskodott erejével, bár Barna néhány pontos fejrúgást elhelyezett Barakaton, aki ütéskombinációival és remek bal horgával viszonozta a támadásokat.
Az ötödik menetben a tomboló közönség teljesen elcsendesedett, hiszen Barna a lábát és kezét bátran használva nyomás alatt tartotta Barakatot, aki a kiütés szélén tántorogva utolsó erejével is harcolt.

Szűcs Barna győzelmi mámorban
Szűcs Barna győzelmi mámorban

Az öt menet alatt Barna végig fölényben volt, a vezetőbíró az Ő kezét emelte a magasba. Barakat remek harcos és sportember, elismerően nyilatkozott Barna teljesítményéről. A helyi szponzorok, a közönség, valamint a verseny szervezőgárdája remek főmérkőzést láthattak, egy Re-Gym -es versenyző győzelmével.

Csoportkép a Hanaui gálán
Boldog csoprtkép

Barakat és menedzsmentje visszavágót kért, amelyet az ősz folyamán valószínűleg teljesíteni tudunk. Barna a nyári szezonban pihen, augusztustól áll edzésbe és folytatja az éves versenyprogramot.

Szűcs Barna és Kricsák Zalán
Barna és Zalán a ringben

84 kg-ban a Jóni Team fiatal versenyzője Kircsák Zalán is a csapattal utazott, hogy ezen a színvonalas gálán megmérkőzzön, de ellenfele nem jelent meg a mérkőzésen. Így csak nézőként vett részt az eseményen.


R.Gy.