Változások a Békéscsabai Lakótelepi SE-nél.
2013. május 01. 11:15

Változások a Békéscsabai Lakótelepi SE-nél.
Vasárnap tartotta rendkívüli küldöttközgyűlését a Békéscsabai lakótelepi SE. Mint ismeretes, az egyesület öt harcművészeti szakosztály otthona: All-Style Karate és Kick-box, ITF taekwon-do, WTF taekwon-do, shotokan Karate és aikido.
Profight: Kick-box ruhák kiváló áron!

Lovas István ügyvezető elnök a legutóbbi, márciusi közgyűlés óta eltelt időszakról tartott tájékoztatót, majd a fő napirendi pont következett. Fontos változás történt az egyesület vezetésében, hiszen Lovas István a jövőben mint az egyesület társadalmi elnöke segíti a klub munkáját.(A posztot a korábbi elnök, Fülöp Imre halála után a klub nem töltötte be.). Lovas István megalapítása, 1982 óta vett részt az egyesület vezetésében, előbb elnökhelyettesként majd ügyvezető elnökként. Oroszlánrésze van abban, hogy a klub kiemelkedő eredménylistával és kilenc szakosztállyal rendelkezik. Gregor László levezető elnök méltatta Lovas István munkásságát, majd a küldöttközgyűlés egyhangúlag, ellenszavazat nélkül megválasztotta a Békéscsabai Lakótelepi SE társadalmi elnökének. A közgyűlés határozott arról is, hogy a tollaslabda sportág képviselőit is „befogadja" a klubba, aki ezután szakosztályi keretek között dolgoznak majd.

Lovas István
Lovas István

A közgyűlés után rögtön összeült a Békéscsabai Lakótelepi SE elnöksége, és úgy döntött, hogy öt éves időtartamra az egyesület ügyvezető elnökének Haba József elnökségi tagot, az All-Style Karate és kick-box Szakosztály eddigi szakosztályvezető-helyettesét bízza meg az ügyvezető elnöki teendők ellátására. Hivatalosan július 1-től lép életbe az új vezetési modell.

Haba József
Haba József


Gregor László