Battonyai Teakwon-do bál
2019. június 17. 16:16

Battonyai Teakwon-do bál
Bár nincs klasszikus báli szezon, ez a battonyai barátság SE ITF taekwon-do szakosztályát nem nagyon zavarta. A Rádainé Rácz Róza által irányított klub taekwon-do bálat rendezett, egyrészt abból a célból, hogy megmutassák tudásukat, az elért szintet mind a kezdőbbek , a „kicsik”, mind a klub egyre nagyobb létszámú élversenyzői. Másrészt: a bál bevétellel a versenyzői gárda versenyzését segíti majd, csakúgy, mint a szép számú tombolatárggyal és egyéb javakkal segítő szponzorok felajánlásai.

 A meghívott vendégek közül Varga István Jegyző Úr jelenléte azt is jelzi, hogy Battonya város továbbra is megkülönböztetetten támogatja a város élversenyzőit, harcművészeit. Köszöntötték Gombos Attila V.DAN taekwon-do mestert, aki évek óta nagyon sokat segített a szakosztályi munkában, s mindig kedves vendég Battonyán. Üdvözölték a meghívott Shihan Gregor László VII.DAN mestert, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnökét, akit megleptek egy róla és a battonyai harcművészek közös, emlékezetes pillanatiról szóló levetített kis filmmel.


62387515_1113375408872811_6858015757469483008_n


Gombos Attila Mester nyitotta meg a bált, majd  a korábbi éveknek megfelelően ezután egy monstre bemutató következett, amelyen a szakosztály minden tagja bemutathatta tudását. Akiben  esetleg kétely volt , az megnyugodhatott: számos fiatal tehetség bontogatja a szárnyait Battonyán, nem kell majd attól félni, hogy Mezei Nikiék-nek nem lesz utódjuk. Külön öröm, hogy a már nem aktív klubtagok is eljöttek, illetve az egyetemi tanulmányaik miatt más városba költözöttek is eljöttek, mutatva a klub és a közösség iránti kötődésüket.


taekwondo


A bemutatón természetesen a mostani élversenyzők is bemutatóztak, látványos rúgástechnikákat, és a végén egy mókásnak tűnő, civil ruhás utcai harc zárta le az emlékezetes bemutatót. A vidám hangulatot csak fokozta az ezt követő tombolahúzás.

A battonyai Barátság SE bálja bizonyította, hogy nem csak nevében viseli a „Barátság” szót. Egy igazi, összetartó, nagy létszámú baráti közösség ér el évről évre kimagasló sikereket, s talán ez a klub igazi ereje!

A bál támogatói voltak:

OTPBANK,Oláh Sándor és Neje, Battonya,Határhíd-Market BT, Téglásné Szarvas Anetta, Demeter Zsolt és családja, Kis Zsolt és családja, Gáspár Tamás, Herbapharm, Sárhegyi Edit, Berki Sándor e.v.,KósánéTímár Mária, Kormi-Duó KFT., Gold- Styll Battonya, Lona Kerámia, Árgyelán Zsolt, Fodor Manó Helytörténeti Egyesület, Lenti Zsolt e.v.,Jaczkó Zoltán és családja, Szabó Zsuzsanna, Laci & Lajcsi Vegyeskereskedés, Imro-Ép Kft.,Siklován Attila, Barta Tünde, Reál-Battonya, Magdu Lucian Román Általános Iskola és Óvoda,Sárközi Üzletház Battonya, Nedü Kft. Somogyi pincészet, Lutima Kft. Battonya, Sajtfalu Magyardombegyház.

Gregor László

Küzdősportban támogatónk a profight.hu