Faster EFT harcművészeknek
2014. április 04. 20:12

Faster EFT harcművészeknek
JÖN!!! HAMAROSAN ITT LESZ HAZÁNKBAN EGY VILLÁMGYORS MÓDSZER, AMELY HARCMűVÉSZEKNEK IS KIVÁLÓ KÉPESSÉGFEJLESZTŐ ÉS KONCENTRÁCIÓT ERŐSÍTŐ TECHNIKÁK, AMELYEK ELSAJÁTÍTHATÓK LESZNEK AZ ÁPRILIS 12-13-AI HÉTVÉGÉN BUDAPESTEN EGY PROFI MESTER IRÁNYÍTÁSÁVAL...
Hogyan győzd le a stressz? Az igazi profizmus belül kezdődik!
Tudni nem elég, alapvető, hogy használd is! Az akarás nem elég, meg is kell tenni!


Érezted már valaha, hogy egy oroszlánnal is megküzdenél, de a saját félelmeiddel, fájdalmaiddal szemben tehetetlen vagy? Érezted már, hogy egy egy kellemetlen emlék kizökkentett a koncentrációdból, és ez okozta a vereséget? Volt olyan érzésed, hogy lehet, hogy soha sem jössz ki a depresszióból?

ITT A MEGOLDÁS!
Légy igazi profi harcos aki, a külső -belső stresszt is könnyedén legyőzi!
GYORS ÉFT egy világszerte bizonyított, hatékony módszer a belső ellentétek, megbékítésére, és a saját erőnk megnövelésére! A világszerte elismert Stresszakértő Budapestre érkezik Április 12-13-án!

 


Ez az a módszer, amit mindig is kerestél, a megoldás, amivel meggyógyulhatsz, felszabadulhatsz te is, akárcsak sok sok országban emberek százai, ezrei!
A Gyors ÉFT-vel megtanulhatod a fájdalmaid elmulasztását, az erőd és önbizalmad növelését, a békéd megteremtését, és az emberi kapcsolataid rendbe hozását. A saját életed minőségi szinteket tud ugrani ezáltal! Bármire is használd, mindenképp nyersz vele!

Gyógyulási beszámoló


A koncentráció a békéből táplálkozik, így a nagy meccsek előtt jobb, ha felkészülsz lelkileg is, és megtanulod a stresszt már előre kezelni. Így, mire odaérsz, sokkal hatékonyabb, koncentráltabb, tisztább lesz az elméd. Ez már egy magasabb szintje a profizmusnak!
Gyere, és tanuld meg te is!

A Megújulás hétvége két nyelven - angolról magyarra tolmácsolva.

Időpont: 2014 Április 12.-13. Szombat-Vasárnap reggel 10- től délután 5-ig.

Faster EFT

Szeminárium


1. Megújulás hétvége 2014. Április 12.-13. Budapest, Magyar tolmácsolással
Előadó : Robert Smith a GyorsÉFT megalkotója
Ára: 45.000.Huf helyszínen fizetve
Csoportos kedvezmény:
ha hozol magaddal 3 további résztvevőt, a belépődet ajándékba kapod vagy eloszthatjátok a kedvezményt egymás között!
Helyszín: Budapest, Hotel Rubin, 1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Mit nyerhetek azáltal, hogy eljövök a GyorsÉFT Megújulás hétvégére?
" Hogyha szeretnél megszabadulni bármitől, ami visszatart, akkor ez a hétvége neked való: "
" ÉLD ÁT a valódi szabadságot, ami több, mint amiről valaha olvastál, gondolkodtál, vagy álmodtál.
TANULD MEG új módon szemlélni a világot, az emberi kapcsolataidat, és a saját tapasztalataidat, hogy másként reagálhass a történésekre.
FEDEZD FEL a belső erőt adó technikákat, amit bármikor, bárhol használhatsz, és ezáltal megalkothatod magadnak azt az életet, amit mindig is szerettél volna.
TANULD MEG elengedni a régi, már haszontalan szokásaidat és problémáidat, és csinálj helyet az új önmagadnak!
LÉGY TANÚJA mások mélyreható meglátásainak, és gyógyulásának. Amikor valaki elenged valamit, az egy olyan ajándék, ami másoknak is segít elengedni, és gyógyulni. Mi együtt, egymást segítve éljük át ezt a változást és lehetőséget."
Szeretettel és Belső békével:
Robert Smith


Ha érdekel, és szeretnél jönni, küldj egy emailt a www.fastereft.hu oldalon keresztül, vagy gyere el személyesen Április 12.-én a helyszínre . Regisztráció 9.00-tól.

 

 

Kalmár Árpád