ITF TKD demonstráció Maroslellén
2016. március 09. 20:52

ITF TKD demonstráció Maroslellén
2016. február 13.-án az elmúlt évekhez hasonlóan Máté Zoltán 6. dan nemzetközi mester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Alelnökének vezetésével ismételten megrendezésre került a régió (Békés, Csongrád-megye) ITF Taekwondo klubjainak közös erődemonstrációs edzés napja.
  


Bad Boy: A jó harcosok felszerelése


A több mint hatvan résztvevő mellett, a helyszínen megjelent szülők, és a számos érdeklődő, ízelítőt kapott a taekwon-do szinte teljes mozgásanyagából. Míg a délelőtti edzésen a küzdelmi gyakorlatok és erőnlét aratott nagy sikert, addig a délutáni edzésen a bázistechnikáké és a formagyakorlatoké volt a főszerep. A jó hangulatú edzések menetét több nemzetközi mester, illetve Európa és Világbajnoki érmes versenyző is segítette, átadva tapasztalatukat és felkészülési gyakorlataikat, hogy emlékezetessé tegyék ezt a közös napot. A közös edzés egyben hasznos erőfelmérőként is szolgált, a március elején, Hódmezővásárhelyen megrendezésre kerülő korosztályos Magyar Bajnokság előtt.

   A résztvevő klubok: Battonyai Barátság SE. Taekwon-do, Kétegyházi Dragon Taekwon-do szakosztály, Medgyesegyházi Spárta Taekwon-do, Hódmezővásárhelyi Taekwon-do Klub, és az Algyői, Földdeáki és a rendező Maroslellei Taekwon-do Klubok.                                                                                                                                                                                               Gregor László