JAPÁN UTAZÁSI PROGRAM - 2018
2018. február 18. 23:11

JAPÁN UTAZÁSI PROGRAM - 2018
Egy küzdősportoló életében meghatározó élmény eljutni kedvenc sportjának szülőhazájába. Erre a felejthetetlen élményre kínál lehetőséget ez az utazás, mely során a résztvevő számtalan új ismerettel gazdagodhat Japán  hagyományairól, történeleméről, valamint edzésmódszereiről.
 

TISZTELT RÉGI ÉS ÚJ KLUBTAGOK, KEDVES PARTNEREINK!

 

 

MEGHÍVÓ

 

 

EZÚTON MEGKÜLDJÜK JAPÁN KULTURÁLIS ÉS SZAKMAI UTAZÁSI PROGRAMUNKAT, AMELY EGYÉNI KIKAPCSOLÓDÁSRA, ILLETVE CSAPATÉPÍTÉSNEK IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG, MELYRE EZÚTON MEGHÍVJUK A KLUBTAGOKAT, A PARTNEREINKET ÉS A HOZZÁTARTOZÓIKAT IS.

 

 

UTAZÁS

 

UTAZÁS REPÜLŐGÉPPEL, TOKYO NARITA-HANEDA REPTÉRIG, JAPÁNBAN AZ EGYES TÖRTÉNELMI HELYSZÍNEK ÉS VÁROSOK KÖZÖTT: METRÓVAL, BUSSZAL, VONATTAL, HAJÓVAL ÉS SHINKANZENNEL.

 

ELHELYEZÉS

 

EGY 600 FŐS EXKLUZÍV, METRÓÁLLOMÁSHOZ KÖZELI HOTELBEN, AMELYBEN EGY IGAZI TRADICIONÁLIS JAPÁN FÜRDŐ, EGY HARCMŰVÉSZETI -JUJITSU EDZŐTEREM ÉS EGY REGGELIZŐ ÉTTEREM ÁLL A CSOPORT RENDELKEZÉSÉRE. 

 

JAPÁN ÉLETÉRZÉS - TRADÍCIÓK MEGISMERÉSE

 

Japán tradíciót és keleti kultúrát kedvelő Klubtagjaink és Partnereink részére ajánljuk..

s.jpeg 

 

 

A PROGRAM LEÍRÁSA

 

Immár több éves hagyományként minden évben szervezünk klubtagjaink részére egy kulturális, sportszakmai és tradicionális utazást Japánba, Tokyot, és 5 nagyvárost érintve, a keleti harcművészetek, (Jujitsu és harcművészeti edzéslehetőséggel) a távol-keleti kultúra, az utazás, az építészet, a japán konyha, a modern elektronika, valamint templomok, szentélyek, pagodák, kardkovács műhely, szamuráj vár, egyszóval a Távol-keleti tradíciók megismerése céljából, melyen ezúttal a meglévő és leendő klubtagok és hozzátartozóik is részt vehetnek extra kedvezményesen.

 

KLUBTAGSÁGGAL JÁRÓ ÉS KIEMELT PARTNERI KEDVEZMÉNYEK ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK

 

A sport-szakmai és kulturális utazás nagyságrendileg lényegesen olcsóbb, mint az utazási irodák által meghirdetett utak, annál jóval kedvezőbben, személyes magyar nyelvű idegenvezetéssel, rugalmas programokkal és szolgáltatásokkal, exkluzív helyszínekkel és élményekkel állunk meglévő és új klubtagjaink rendelkezésére.

 

s.jpeg

Fuji hegy

 

RUGALMAS PROGRAM - SZEMÉLYES MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉS

 

A tervezet szerint tehát személyes magyar nyelvű idegenvezetés és rugalmas programtervezés mellett a szakmai út több japán várost érint: Tokyo, Kyoto, Osaka, Kamakura, Yokohama, Nikko városokban kiemelt városnéző és kulturális programokkal, köztük egy karate-harcművész programmal (edzés és verseny megtekintésével- harcművészeti edzés lehetőségekkel), látogatással Sosai Masutatsu Oyama és Funakoshi mester síremlékéhez, de szerepelnek felhőkarcolók, bevásárló központok, (elektronika, szuvenír, kimonók), harcművész központok, szamuráj vár, kardkovács mester, harcművészeti és keleti ajándék boltok, szentélyek, kolostorok, szamuráj vár, templomok, pagodák,Japán kertek, - köztük a Császári palota megtekintése is.

 

AZ UTAZÁS IDŐPONTJA

 

2018 ÁPRILIS -MÁJUS (10 -12 NAP), AMELYRE KEDVEZMÉNYESEN MEGHÍVJUK RÉGI ÉS LEENDŐ KLUBTAGOKAT ÉS PARTNEREINKET.

 

UTIFILM FORGATÁS

 

Az utazásról készül egy zenés uti film is, melyben a helyszínek kerülnek bemutatásra, illetve egyeztetés szerint minden utazó és résztvevő szerepelhet.

 

KORÁBBI UTAZÁSUNK


 

 

 

TÁJÉKOZTATÓ - JAPÁN UTAZÁSI PROGRAMTERVEZET

 

AZ UTAZÁS ELŐTT EGY RÉSZLETES, MINDENRE KITERJEDŐ TÁJÉKOZTATÁS LESZ JAPÁNRÓL, AZ OTTANI UTAZÁSI, ÉTKEZÉSI, VISELKEDÉSI, VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOKRÓL ÉS SZABÁLYOKRÓL, ILL. AZ EDZÉSI ÉS VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEKRŐL. ELHELYEZÉS EGY 600 FŐS EXKLUZÍV, METRÓÁLLOMÁSHOZ KÖZELI HOTELBEN, AMELYBEN EGY IGAZI TRADICIONÁLIS JAPÁN FÜRDŐ, EGY JUJITSU ÉS HARCMŰVÉSZETI EDZŐTEREM ILLETVE EGY REGGELIZŐ ÉTTEREM ÁLL A CSOPORT RENDELKEZÉSÉRE, A VÁROSRÉSZ TELE ÜZLETEKKEL, SHOPPOKKAL, BUDO ÉS SPORTBOLTOKKAL, DE ITT TALÁLHATÓ A VILÁGHIRŰ KARATE NAGYMESTER -OYAMA MASUTATSU HÍRES EDZŐTERME ÉS SÍREMLÉKE IS.

 

INDULÁS: SZERDA/CSÜTÖRTÖK BUDAPEST FERIHEGY 2.

ÉRKEZÉS: CSÜTÖRTÖK/PÉNTEK- TOKIO-TRANSZFER TOKYO-HOTEL IKEBUKURO: TOKYO KIEMELT VÁROSNEGYEDE, KÖZEL A METROÁLLOMÁSHOZ, HOTEL ELFOGLALÁS - KÖNNYŰ ESTI VÁROSNÉZŐ SÉTA, IKEBUKURO NEGYED - A NYŰZSGŐ TOKYOI ÉLET

 

PÉNTEK: AKLIMATIZÁCIÓS VÁROSNÉZŐ PROGRAMOK, TOKYO, LÁTOGATÁS JAPÁN NAGYKÖVETSÉG

 

SZOMBAT-VASÁRNAP: TOKYO ASAKUSA SZENT VÁROSRÉSZ - EGY SHINTO SZENTÉLY MEGTEKINTÉSE, SHOPPINGOLÁS -SOUVENÍR SHOP- BEPILLANTÁS: NAPPALI BELVÁROSI NYÜZSGÉS- FELHŐKARCOLÓK, A NAPPALI ÉS AZ ESTI TOKYO HANGULATA, ELEKTRONIKUS SHOP, ÜZLETEK, BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG, SOUVENIR, JAPÁN JELLEGŰ AJÁNDÉK SHOP, KIMONÓK, LEGYEZŐK, SZAKÉS, SUSHIS,TEÁSKÉSZLETEK, STB.

 

HÉTFŐ: UTAZÁS SHINKANZEN VONATTAL NIKKO VÁROSBA - MELY SZENTÉLYEGYÜTTES A VILÁGÖRÖKSÉG RÉSZE

 

KEDD: UTAZÁS SHINKANZEN VONATTAL OSAKA - SZAMURÁJ KASTÉLY MEGTEKINTÉSE - KYOTO: TEMPLOMOK, SZENTÉLYEK, KYOMIZUDERA-FŐTEMPLOM - JAPÁN KERTEK MEGTEKINTÉSE - ESTE VISSZAUTAZÁS TOKYOBA.

 

SZERDA: UTAZÁS KAMAKURA NEVŰ SZAMURÁJ VÁROSBA, SZENTÉLYEK, KOLOSTOROK, FUNAKOSHI MESTER SÍREMLÉKE, NAGY BUDDHASZOBOR, BEVÁSÁRLO UTCA-SHINTO KAPUK-KARDKOVÁCS-SUVENIR VÁSÁRLÁS, JAPÁN KONYHA, DU: YOKOHAMA VÁROSNÉZÉS - HAJÓKIRÁNDULÁS- YOKOHAMA ÖBÖL - KÍNAI NEGYED – VÁSÁRLÓ UTCA - TOKYO CSÁSZÁRI PALOTA

 

CSÜTÖRTÖK: UTAZÁS YOKOHAMA VÁROSBA -VÁROSNÉZÉS- HAJÓKIRÁNDULÁS - YOKOHAMA ÖBÖL- KÍNAI NEGYED- BEVÁSÁRLÓ UTCA - VISSZA ÚTON TOKYO CSÁSZÁRI PALOTA, HARCMŰVÉSZETI ÉS SZENT HELYEK MEGTEKINTÉSE,

 

KIEGÉSZÍTŐ PROGRAMOK: TOKYO, AKIHABARA – MODERN ELEKTRONIKAI VÁROSNEGYED MEGTEKINTÉSE - ÉJSZAKAI BELVÁROSI ÉLET, EGY FELHŐKARCOLO TETEJÉRŐL PANORÁMAKÉP, VÁROSNÉZÉS-SOUVENÍR BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG BIZTOSÍTÁSA

 

PÉNTEK:TOKYO ÉS KÖRNYÉKE VÁROSNÉZŐ-SHOPPING PROGRAMOK TRADICIONÁLIS ÖLTÖZET - KIMONÓ TEÁS-SZAKÉS KÉSZLET - LEGYEZŐ - KARD, STB MODERN ELEKTRONIKA- HD KAMERÁK -FÉNYKÉPEZŐ GÉPEK - SZÁMÍTÁSTECHNIKA -AJÁNDÉKOK, STB - ESTI FAKULTATÍV JAPÁN KONYHAI ISMERKEDÉS - JAPÁN FÜRDŐ -A NYÜZSGŐ ESTI TOKYO MEGISMERÉSE..

 

SZOMBAT: JAPÁN KARATE BAJNOKSÁG MEGTEKINTÉSE ÉS RÉSZVÉTEL - BEKAPCSOLÓDÁS A MÉDIA CSAPAT MUNKÁJÁBA

 

VASÁRNAP: VISSZAUTAZÁS TOKYO-

 

VASÁRNAP ÉJJEL, VAGY HÉTFŐ REGGEL: ÉRKEZÉS BUDAPEST

TELJES KÖRŰ INFORMÁCIÓ AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN

 

Érdeklődésre személyesen vagy írásban, részletesebb információkat adunk.

 

Teljes körű információ:

Tel:+36204272148

 

 

Baráti Tisztelettel:

 

Kalmár Árpád

 

a japán szakmai program idegenvezetője

Küzdősportban támogatónk a profight.hu.