Mezőhegyesi Taekwon-do szeminárium.
2015. február 13. 12:27

Mezőhegyesi Taekwon-do szeminárium.

2015.február 07- én szombaton, Mezőhegyes város adott otthont a Magyar ITF. Taekwon-do Szövetség Dél-Alföldi Régió klubjainak közös Demonstrációs Edzésének.

Profight: Taekwon-do felszerelések széles választéka!


A József Attila Művelődési Központ tornacsarnokában megtartott eseményen 9 Klub képviseletében, közel száz sportoló vett részt a kétszer másfél órás megmérettetésen.

 

Az eseményt a Magyar ITF. Taekwon-do szövetség elnökhelyettese, a Dél Alföldi területi Főinstruktor, egyben a Hódmezővásárhelyi ITF. Taekwon-do Klub vezetője, Máté Zoltán 6.Danos Nemzetközi mester vezényelte le Zsarkó Dániel Péter 4.danos Nemzetközi  mester segítségével, aki az Algyői Sportkör, ITF. Taekwon-do Szakosztályát képviselte.

 

A Békéscsabai Lakótelep SE-t Krajcsó István 4. dan Nemzetközi mester, a Viharsarok Budo SE-t  Dávid Nóra 4.dan.Nemzetközi mester, a Kétegyházi Dragon TKD Klubot Nagy László 4.dan Nemzetközi mester, a Magyarbánhegyesi Corvin TKD Klubot Tamás József 4.dan Nemzetközi mester, a Medgyesegyházi Spárta TKD SE-t Rusz István 4.dan Nemzetközi mester, az Orosházi TÉT SE-t Máté Tibor 2.danos mester vezette.

 

Az esemény házigazdája a Mezőhegyesi Platán Sportegyesület volt, Mráz Tamás 4.danos nemzetközi  mester vezetésével.

 

A rendkívül jó, barátságos hangulatban lezajlott, dinamikus, pörgős edzéseken a résztvevők a koreai ITF. Taekwon-do harcművészet küzdelmi, bázis, formagyakorlat technikáit gyakorolták, valamint erő-állóképesség fejlesztő és meditációs-relaxációs gyakorlatok is sorra kerültek.

 

Az esemény érdekessége egyik volt, hogy a résztvevők között megtalálhatóak voltak 5-6-7 éves gyerekek, és 40 év feletti felnőttek is, akik mind nagy lelkesedéssel végezték a gyakorlatokat, a bonyolult mozgásformákat.  

 

 

Köszönjük a résztvevőknek és Máté Zoltán 6.danos nemzetközi mesternek  a tanulságos edzéseket, öröm volt közel száz embert együtt látni, mozogni!

 

 

 

 

 

                                                                                      Mráz Tamás IV. Dan.

                                                    ITF.  Taekwon-do Mester- Instruktor

                                      a Mezőhegyesi Platán Sportegyesület ElnökeMráz Tamás