Taekwon-do bál Battonyán
2015. június 16. 12:42

Taekwon-do bál Battonyán
A battonyai Barátság SE ITF Taekwon-do Klub nem csak nevében jelzi a sporttársak közötti baráti kapcsolatot. A Rádainé Rácz Róza vezette egyesület minden évben megrendezi hagyományos tekwon-dos bálját, amire ezúttal is nagy érdeklődés mellett került sor.
 

  A klub régóta jelentős helyt foglal el a határ menti város sportéltében., amit az a tény is jelzett, hogy feleségével a település első embere,Marjai János polgármester is megtisztelte a rendezvényt. A vendégek között köszöntötte a résztvevőket Shihan Gregor László VI.DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke. Nagy tapsot kapott Gombos Attila V.DAN, aki hétvégenként segíti a klubban folyó szakmai munkát. Rusz István IV.DAN és Máté Tibor II.DAN taekwon-do mesterek is jelen voltak a bálon.

Gyerekek gyakorlat közben                                                          Gyerekek gyakorlat közben

  Először a vendégek megtekintették azt a fénykép összeállítást, ami az egyesület elmúlt évének legizgalmasabb pillanatait idézte fel. Ahogyan már megszokhattuk, látványos bemutatók színesítették az estet. Rádai Imre és Rádai Roland tanítványaival a taekwondo változatos mozgásanyagát és világát idézték fel. Nem hiányozhattak a jövő harcosai, a tehetséges kicsik sem. Formagyakorlatok (tullok), női önvédelem, bemutató küzdelem, akrobatikus törés, látványos téglatörés- nem csoda, hogy gyakran csattant el az elismerő taps. Nagy sikert aratott a hosszabb idő óta szorgalmasan készülő, laikus szülők csapat formagyakorlata, aminek jutalma emlékérem volt. A harcművészeten kívül a táncművészet is képviseltette magát, az ovis népi táncosok is megtapsoltatták a nézőket. A bál végén a tombola is tovább növelte a jókedvet.

Az idősebbek is gyakoroltak 
Az idősebbek is gyakoroltak

 A Barátság SE bálja tovább növelte a tagok, támogatók és az áldozatkész szülők közötti BARÁTSÁGOT!

Népviseletben                                                                                Népviseletben


A szervezők köszönik azoknak, akik a bál létrejöttét támogatták: Battonya:  OTP Bank Zrt, Magyar Posta, Motyovszkiné Kovács Erika, Műv.Ház és Könyvtár, Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium, Battonya Város Önkormányzata, Sárközy Üzletház,FabiNet , Pivoda Mónika, Zsömfi-Süti Kft, Laci és Lajcsi Vegyeskereskedés, LUMITE Kft, IMRO-ÉP Kft Dombegyház: Kormi-TüzépGregor László