Bellator 238: Borics Ádám elszenvedte első vereségét
2020. január 27. 11:01

Bellator 238: Borics Ádám elszenvedte első vereségét

A korábbi Bellator harmatsúlyú bajnok félúton jár a pehelysúlyú diadal felé.

Darrion Caldwell biztosította a helyét a Bellator pehelysúlyú Grand Prix-jének legjobb négy versenyzője között, miután győzelmet aratott az egész idáig veretlen Borics Ádám ellen a Bellator 238 egyik fő eseményén.

 

Boricsnak ez volt az első, 5x5 perces meccse, de sajnos nem tudta kipróbálni, hogy bírja élesben a kondija, ugyanis ellenfele az első harmad közepén egy sikeres fojtással feladásra kényszerítette őt.

 

Caldwell BOrics mindkét lábát kirúgva támadott, majd ebből a helyzetből igyekezett a magyar harcos guillotine fojtást alkalmazni. Ebből Caldwell ki tudott szabadulni és sikeresen alakított ki magának jobb helyzetet. Többször is betalált, miközben Borics próbálta volna állásban folytatni a meccset, de sikertelen szabadulási kísérletének és a meccsnek egyaránt egy precíz fojtással lett vége.

 

„Az az én estém volt, ez az én bajnokságom” – nyilatkozta Caldwell a mérkőzés után.

 

Caldwell a következő fordulóban szintén egy veretlen ellenféllel, A.J. McKneevel méri majd össze tudását, mely meccs időspontjáról és helyszínéről még nincsenek hivatalos információink.

 

Azonban a magyar fiú jövője is kérdéses még, maradhat a Bellatornál és mehet egy súlycsoporttal feljebb, vagy akár a UFC-be jutással is megpróbálkozhat.

forrás: mmajunkie.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu