Bemutatkozik a TwistAirs
2012. augusztus 31. 18:01

Bemutatkozik a TwistAirs
XMA Magyarországon a TwistAirs csapat promóciójában. Hogy mi az XMA, Tricking és kik a TwistAirs tagjai és, hogy mit csinálnak? Szerintem beszéljenek a videók, ezt érdemes megnézni!!
Kis csapatunk 2007 óta foglalkozik a Trickinggel (Martial Arts Trick) és ennek kötöttebb változatával az XMA-val (Xtreme Martial Arts). Mondhatni mi vagyunk ennek a sportágnak hazánkban az úttörői. A csapat kezdetben több féle felállásban szerepelt. A jelenlegi formáció afféle All Star ha lehet így mondani, mert az ország legjobb Trickeseiből és XMA-saiból áll össze. Mindenkinek megvan a maga erőssége és tehetsége amit hozzá tesz a műsorhoz.

A TwistAirs csapata a Csillag Születik c. műsorban
A TwistAirs csapata a Csillag Születik c. műorban is brillíroztak

Csapatunk célja, hogy szórakoztató színpadi show műsorokat mutasson be magas szintű akrobatikai és harcművészeti látványelemekkel. Magyarországon egyedülállónak számít, amit mi képviselünk, hazánkban csak a TwistAirstől lehet látni magas szintű Tricking és XMA produkciókat.

A TwistAirs csapata a Csillag Születik c. műsorban
A csapat kiválóan szerepelt...

Azon vagyunk, hogy ismertebbé tegyük ezt a mozgásművészetet, ami magába foglalja a harcművészetek rúgásait, a talajtorna ugrásait, a break dance stílusjegyeit és együtt egy új még látványosabb mozgásvilágot alkot, az emberi test képességeinek határait súrolja.

TwistAirs XMA - Promo

A csapat tagjai: Mónus Viktor, Nagy István Gábor, Szénási Gergely Zoltán, Süveges Csaba, Kotvics-Varga Máté, Tóth Gergő és Varga Balázs.

 

Nagy István Gábor, K.T.