BKFC 6: Lobov legyőzte Malignaggit
2019. június 25. 17:22

BKFC 6: Lobov legyőzte Malignaggit

Artem Lobov kesztyű nélkül is lehengerlő.

Egy piszkos, pofozkodós-arconköpős rivalizálás ért véget és Lobov nevetett a végén, ugyanis öt kemény menetben legyőzte a korábbi bokszolót, Paulie Malignaggi-t. A korábbi UFC pehelysúlyú harcos 48-47-re nyert az összes pontozóbíró szemében.

 

„Érzelmes küzdelem volt, melynek eredményeként kissé lépéshátrányból indultam, de nyomtam tovább. Szép döntés és győzelem számomra.” – mondta Lobov a győzelmét követően.

 

„Számomra, egy csomó ember van odakint, aki összehord minden sz*rt, aztán nem jelennek meg. Pauli megjelent. Szeretheted vagy utálhatod, de ő eljött aznap és megküzdött velem. Ezért mindig tisztelem a harcosokat.”

Mindketten tapogatózva kezdtek, egyetlen centit sem hagytak a másiknak a támadásra, de Malinaggi így is egészen hamar rátalált a küzdőtávolságára. Tapasztalt bokszolóként Malinaggi elkezdett betalálni állra és testre is, aki azonban nem hagyta magát, így nagy köríves ütésekkel próbálkozott.

 

Lobov a legjobbját nyújtotta kis távolságban, de alig-alig talált, míg ellenfele sikeresen támadott és ügyesen hajolgatott, valamint mozgott el.

 

Néhány frusztráló menet után, Lobov elkezdett feltámadni és egyre agresszívabban támadta ellenfelét. Malignaggi próbálta tiszta bokszmeccsként megőrizni az összecsapást, Lobov azonban minden ütésével a kiütésre ment.

 

Lobov betalált egy sor ütéssel, mellyel elérte, hogy az volt ökölvívó vért töröljön le a szeméről. A ment végeztével Malignaggi szétnyílt szemöldökkel tért vissza a sarokba.

 

Az utolsó két menet is hasonlóan telt: Lobov kergette Malignaggi-t. A 38 éves, new yorki születésű harcos szinte minden táadását elkerülte, de visszatámadni alig próbált, amely az öt menetet követően sokba került neki.

 

Miközben összeölelkeztek Lobovval, a rivalizálást láthatszólag félretéve, Malignaggi úgy érezte, hogy nyert, de végül úgy döntött, lezárja rövid utazását a pusztakezes ökölvívás világában.

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu