Botrány a mexikói UFC gálán! (VIDEÓ)
2019. szeptember 22. 19:12

Botrány a mexikói UFC gálán! (VIDEÓ)

Katasztrófába fulladt a UFC szombat esti visszatérése Mexikóvárosba.

A fő esemény hamar véget ért, miután Yair Rodriguez egy meggondolatlanul belenyúlt Jeremy Stephens szemébe, mindössze 15 másodperccel a meccs kezdetét követően. Mivel Stephens nem tudta folytatni a találkozót, a meccsen nem hirdettek győztest.

 

Még el sem indult igazán az akció, ugyanis az első ütésváltást követően Rodriguez nyitott tenyérrel csapott ellenfele arcába, amitől a veterán Stephens azonnal szeméhez kapott a fájdalomtól.

 

Dean megnézte Stephenst, aki képtelen volt kinyitni a szemét, hogy a bíró tüzetesebben megnézhesse a sérülést. Az orvos hamar az Oktagonba lépett, hátha a meccs folytatásához tudja segíteni Stephenst.

 

A meccs lezárását követően a mexikóvárosi tömeg azonnal dobálni kezdték a harcosokat mindenféle szeméttel sűrű fújolás közepette. Szerencsétlen végkifejlet volt ez Stephens számára, aki annak ellenére, hogy a kezét alig tudta elvenni a szeméről, sörrel és pattogatott kukoricával borítva tudott csak kimenekülni a csarnokból.


 

Rodriguez is csalódott volt, - a szurkolókhoz hasonlóan - a meccs kimenetele miatt.

 

„Nagyon sajnálom” – mondta Rodriguez a meccs után. „Mindketten keményen edzettünk erre az összecsapásra. Nagyon rosszul érzem magam miatta. Jeremy visszatér, fussunk neki még egyszer!”

 

Figyelembe véve a meccs kimenetelét, egészen valószínű, hogy a UFC megadja majd a lehetőséget az újbóli összecsapásra, de természetesen ez attól is függ, mennyire súlyos a sérülés, ami a mérkőzés végét jelentette.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu