Cejudo is támogatja a McGregor vs. Gaethjet
2020. február 24. 14:37

Cejudo is támogatja a McGregor vs. Gaethjet
Cejudo szünetelteti saját kampányát, hogy egy barátja segítségére siessen.
A UFC harmatsúlyú baj bajnoka, Henry Cejudo és Justin Gaethje, akit szintén a Dominance MMA csoport menedzsel, összefogtak, hogy kihívják Conor McGregort.

A videóban, amit a TMZ Sports tett közzé, Cejudo megemlíti McGregor ketrecen kívüli bűneit, valamit azt is kijelenti, hogy az ír harcosnak még van kötelessége, mielőtt visszavágót kérne a regnáló bajnok, Nurmagomedov ellen.

"Szóval itt ülök a barátommal, Justin Gaethjevel és nézzük a UFC meccseket" - mondta Cejudo. "És kicsit el vagyok képedve, mert Conor McGregorról beszélünk. Igen, ő az az ember, aki szeret időseket ütni. Igen, ő az, aki terrortámadásokat indít az országunkban. És azt hiszi, hogy övé lesz a következő címmeccs Khabib ellen."

"De én ismerem Khabibot. Ő a becsület és az integritás embere. Minden, ami te nem vagy. De volna itt vagyok, akivel harcolhatnál a címért, ha akarsz. Ha nem, ragaszkodj tovább a 'BMF'-hez. Szóval van neked egy üzenetem, vagyis inkább mondja el Justin Gaethje."

McGregor nemrég vetett véget három éve húzódó nyeretlenségi szériájának egy 40 másodperces TKO-val Donald Cerrone ellen a UFC 246 estéjén. A győzelmét követően több lehetséges következő ellenfél is felmerült, beleértve Nurmagomedovot, a BMF címvédő Jorge Masvidalt és a bokszoló csillagot, Manny Pacquiaot is.

A videóban Gaethje is szerepel és azon gondolkozik, hogy hogyan tudná rávenni McGregort, hogy aláírja a pontozott vonalat. Gaethje hármas győzelmi szériája egyébként elképesztő: legyőzte a Cowboyt, Edson Barbozát és James Vicket. Mindhárom meccsét KO-val nyerte az első meneten belül.

"'Triple C', nem küzd meg velem az ember" - mondta Gaethje. "Mi a f*szt kell csinálni? Elfogynak a könnyű meccsek. Én itt ülök, szívom a CBD-met és várom, hogy valami sz*rházi arcba vágjon. Gyerünk! Ne legyél p*nci."

"A francba, tessék, McGregor" - tette hozzá Cejudo. "Írd alá a szerződést."


forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu