Covington vs Woodley meccsel mentené a két harcos a UFC 249-et
2020. március 31. 20:03

Covington vs Woodley meccsel mentené a két harcos a UFC 249-et

Ha a UFC 249-re valóban a tervezett időpontban kerül sor, a promóciós cégnek akkor sok lehetősége lesz.

Miután Nurmagomedov elárulta, hogy bőven benne van a pakliban, hogy nem tud majd a matracra lépni a UFC 249 estéjén, többen bejelentkeztek, hogy helyettesítsék őt vagy a fő eseményt.

 

A legutóbbi ilyen a UFC váltósúlyú bajnokának, Tyron Woodleynek és a korábbi ideiglenes bajnoknak, Colby Covington a bejelentkezése volt, miszerint mindketten szívesen küzdenének aznap.

 

Covington már egyszer megpróbált beugrani Woodley ellenfeleként, miután Leon Edwards kiesett a UFC London fő eseményéről. Az a rendezvény, így kettejük meccse is végül elmaradt, de úgy látszik, hogy Covington továbbra is szívesen vállalna beugrós munkákat, amennyiben a UFC összehozna egy váltósúlyú meccset a számára április 18 estéjére.

 

„Az ajánlat továbbra is áll” – írta Covington a Twitteren. „Teddy Rooseveltben nyomom és szétverem Tyron Woodleyt élőben a Fehér Ház gyepszőnyegén”

 

„Mentsük meg a sportot és tegyük ingyenessé az emberek számára az ESPN-en. Annyira adakozó kedvemben vagyok, még egy túrát is szervezek Tyron-nak az ovális irodába, ha már Obama sosem tette meg.”

 

Woodley is felajánlotta szolgálatait a Twitteren azzal a kiegészítéssel, hogy ő Ferguson ellen is kiállna – ha ő hajlandó felmenni 170 fontba a meccs kedvéért.

 

„Én vs Qweefington április 18-án, hacsak Tony nem akar visszatérni az Ultimate Fighter súlyához” – írta Woodley. „A váltósúlyú meccs nem veszi el a sajtot a könnyűsúlyú makarónijából.”

 

Covington és Woodley egyébként egy nagyon publikus szócsatában áll már néhány éve, előtte azonban mindketten az American Top Team harcosai voltak. Kemény rivalizálásuk sosem teljesedett ki egy összecsapásban és ezen mindketten változtatnának.

 

Jelenleg a UFC azért küzd, hogy megmentse a fő eseményt, lehet, hogy Gaethje lesz a beugró ellenfele Tony Fergusonnak, de egyelőre semmit nem erősített meg a szervezet.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu