Cyborg győzelemmel vágott vissza Whitenak
2019. július 27. 14:30

Cyborg győzelemmel vágott vissza Whitenak

Cris Cyborg még nem tudja, mi vár rá a jövőben, ugyanis szombati győzelmével lejárt a UFC-s szerződése.

Cyborg győzelemmel vágott vissza Whitenak

 

Cris Cyborg még nem tudja, mi vár rá a jövőben, ugyanis szombati győzelmével lejárt a UFC-s szerződése.

 

A korábbi pehelysúlyú bajnok nagy különbségű, egyhangú döntéssel győzte le az ezidáig veretlen Felicia Spencert a UFC 240 egyik főmérkőzésén. Cyborg ezzel a diadallal belépett a szabadúszók világába.

 

Egy tökéletes világban Cyborg szívesen venne részt egy visszavágón a regnáló, két-divíziós bajnok, Amanda Nunes ellen, aki decemberben kiütötte őt. De amennyire szeretné a visszavágót, annyira megoldhatatlannak tűnik elmérgesedett viszonya a UFC elnökével, Dana White-tal.

 

„Sok dolog történik most, sok probléma van köztem és a UFC között.” – mondta Cyborg az összecsapását követő sajtótájékoztatón. „Nem panaszkodom semmiért, de ez nem csak a harcról szól. Csak azért, mert az emberek és a média nem látják, sok dolognak kell klappolnia, hogy maradjak.”

 

„Mindenki tudja, hogy nem a legjobb a viszonyom a UFC-vel és Dana White-tal. Zaklatott itt, zaklatott az interneten. Mindenhol zaklatástól szenvedek emiatt. Sosem kért bocsánatot emiatt.”

 

Cyborg és White amúgy sem jó viszonya még tovább romlott a múlt héten, amikor interjúk egész sorában vitatkoztak egymással egy Nunes elleni lehetséges visszavágó miatt.

 

Cyborg azt mondta, hogy White csak ront a megítélésén azzal, hogy folyamatosan azt állítja, hogy megpróbálja elkerüli a visszavágót.

 

„[White] azt mondja, hogy félek megküzdeni Amanda Nunesszel. Azt mondja, hogy nem akarok küzdeni vele, de ez hazugság, mert megírtam neki a meccs után, hogy visszavágót akarok.” – mondta Cyborg. „Ez nem segít a növekedésemben. Ez rontja azt. És ha meg akar tartani a promóció, akkor nem kell olyasvalaki, aki rontja ezt. Együtt szeretnék növekedni.”

 

„Lesz egy is időnk és meglátjuk, hogy mi lesz a legjobb számomra.”

 

Cyborgnak meg volt a lehetőség, hogy belekössön Whiteba győzelme után, amikor felelevenítette, hogy mit mondott a Nunes elleni visszavágóról.

 

„Miért hazudod azt, hogy nem akarok visszavágót,” – támadt neki Cyborg Whitenak. „[Azt mondta, hogy] Cris, nem lehetsz mindenért mérges, amit a médiában mondok.”

 

Cyborg elismerte, hogy nem kell barátkoznia Whitetal, hogy együtt dolgozzanak, de legalább némi kölcsönös tiszteletet értékelne.”

 

„Nem kell szeretned a főnöködet, csak a tiszteletnek kell meglennie köztetek. Ez kell ahhoz, hogy működjenek a dolgok.”

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu