Dana White: A Cormier vs. Lesnar egy lehetőség
2018. december 31. 14:47

Dana White: A Cormier vs. Lesnar egy lehetőség

Jon Jones bebizonyította, hogy visszatért, amikor a UFC 232 estéjén meggyőző teljesítménnyel legyőzte Alexander Gustafssont. Ahogy várható volt, jöttek is a jövőt érintő kérdések.

Természetesen Jones visszatérésével a spekulációk is felerősödtek egy esetleges Daniel Cormier elleni összecsapás lehetőségéről. Igen pikáns és felkapott téma volt ez szombat este, de egy másik lehetséges összecsapás is felmerült DC-vel kapcsolatban.

 

Miután Cormier legyőzte Stipe Miocicot júliusban, a UFC 226 estéjén és kétdivíziós bajnok lett, Brock Lesnar az Oktagonba lépett, hogy belekössön az American Kickboxing Academy kiválóságába.

 

White elég hallgatag volt a Lesnar-fronton, de most azt mondta, hogy van esély a meccsre, ugyanis a korábbi nehézsúlyú bajnok ismét belépett az USADA doppingtesztjeibe.

 

„Nem, [Lesnar] nem esett ki a képből.” – nyilatkozta White a UFC 232 sajtótájékoztatóján. „Egyértelműen [megküzdhet Cormierrrel]. Azt hiszem szerződésben állunk. Beszéltünk róla, de végül megújította a szerződését a WWE-vel.”

 

„Nagyon egyedi pozícióban van, mert játszhat a UFC és a WWE között. Szerintem Vince [McMahon] sok pénzzel dobálja és ilyeneket mond neki, hogy ’Minden oké’. Mert ezt itt van neki, bármi történjen. Ha készen áll, ide jöhet és küzdhet és kap egy rakat pénzt itt is. Így érthető. Szerintem ez történik most.”

 

Lesnar a UFC 200-on már visszatért egy rövid időre, de doppingproblémák miatt érvénytelen lett a meccs. Ha Lesnar nem tér vissza a harmadik megszorításra sem, White készen áll a továbblépésre.

 

„Egy dolog, amit mindenki tud rólam, hogy nem várok senkire. Kib*szottul nem várok senkire. Haladok az üzlettel. Nem akar idén küzdeni? Oké. Nem érdekel, ki vagy, mekkora vagy, mi az ajánlatod. Ha nem akarsz küzdeni, tedd a saját dolgod. HA készen állsz harcolni, visszajössz, szólsz és kitalálunk valamit.”

forrás: sherdog.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu