Dana White „három-négy” egymást követő kártyát tervez
2020. május 24. 21:26

Dana White „három-négy” egymást követő kártyát tervez

A UFC nagyon elfoglalt lesz, ha végre el tudja indítani a Fight Island-et.

Pénteken a UFC elnöke, Dana White újabb részleteket árult el a várhatóan júniusban induló sorozatáról. Miután a koronavírus végigsöpört a Földgolyón és megbénította a nemzetközi utasforgalmat, Dana White és a UFC társtulajdonosa, Ari Emmanuel kidolgozták a „Fight Island” tervét, hogy elszállásolják azokat a harcosokat, akik nem jutnak be az Egyesült Államokba.

 

Jelenleg még épül az infrastruktúra a szigeten, mely tartalmazni fog egy teljes edzőközpontot és egy arénát is, ahol majd az eseményeket tartják. Hacsak nem történik ismét valami váratlan, White becslése szerint néhány héten belül meg is rendezik a Fight Island első összecsapásait.

 

„Szó szerint ma reggel munkába menet beszéltem Arival, aki azt megkérdezett, hogy napi hány ember kérdezi meg tőlem, hogy hol van a Fight Island, gondolom azért, mert tőle folyton ezt akarják megtudni, hogy hol a Fight Island” – mondta White az ESPN élő adásában. „Az emberek és én is nagyon izgatottak vagyunk a Fight Islanddal kapcsolatban.”

 

„Jelenleg júniusi kezdéssel számolunk és szó szerint egy hónapon belül három-négy meccsel akarjuk beindítani a dolgokat. Egy hónapig a szigeten élek majd. Talán júliusra is maradok.”

 

Miközben a UFC nem tett hivatalos bejelentést, július 11-re kitűzött egy kártyát mely akár a Fight Island egyik eseménye is lehet. Azon az estén Paige VanZant és Amanda Rimas meccse lenne a fő attrakció.

 

Annak tudatában, hogy a UFC több meccset is belebegtetett, elképzelhető, hogy a Fight Island több június végi-júliusi esemény helyszínéül szolgál majd.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu