Dana White nem bánja, hogy elengedte Matt Riddlet, aki pedig visszaszólt
2019. szeptember 30. 16:24

Dana White nem bánja, hogy elengedte Matt Riddlet, aki pedig visszaszólt

Nem mindennapos esemény, hogy a UFC kiadja az útját egy négymeccses győzelmi szériában lévő harcosnak. 2013-ban azonban pontosan ez történt Matt Riddle-el.

Akkoriban a korábbi „Ultimate Fighter” versenyző folyamatosan pozitív drogteszteket produkált marihuánára, melyet a négy győztes meccséből kettő alkalmával is megtaláltak a szervezetében. A második pozitív tesztet követően a UFC úgy döntött, hogy megválik tőle.

 

A későbbiekben White „bábu”-nak nevezte Riddlet, amikor a távozásáról esett szó.

 

Riddle ezt követően még egyetlen egyszer ment harca, mellyel a Titan FC-ben is bezsebelt egy győzelmet. Kicsivel később a profi birkózással kezdett foglalkozni. Évekkel később, 2018-ban pedig aláírt a WWE kötelékéhez.

 

Jelenleg Riddle az egyik alapembere a NXT showknak.

 

Egy friss interjúban White megindokolta döntését és érzéseit is közölte a visszavonult váltósúlyú harcos irányában.

 

„Hallottam interjúkat Matt Riddle-el és nagyon haragszik, ami miatt elengedtük.” – nyilatkozta White a Barstool Sportsnak. „Akkor abban a helyzetben ez volt a helyes döntés. Tényleg örülök a sikerének. Örülök, hogy sikeres és hogy rendben van. Semmi rosszat nem kívánok a fiúnak.”

 

„Nem utálom Matt Riddlet, nem tartom ellenszenvesnek sem. Tudom, hogy ő ellenkezőleg érez, mint ahogyan kellene neki, de semmi rosszat nem kívánok neki. De nem, nem bánom a korábbi döntésemet.”

 

Az interjút követően Riddle felment az Instagram oldalára és keményen odaszólt a UFC elnökének.

 

„Dana, nem haragszom, amiért kirúgtál.” – írta Riddle. „Azért haragszom, mert egy szívtelen idióta vagy túl sok pénzzel és hatalommal és hogy úgy érezted, vesztesnek kell hívnod, miután kírúgtál négymeccses győzelmi szériám közben és a harmadik gyermekem majdnem csődbe vitt.”

 

„Továbbá az, hogy jó döntésnek tartod a kirúgásomat, a legbutább dolog valaha, egészen konkrétan megpróbáltad tönkre tenni a karrierem/életem, mert egy kis kopasz k*rva vagy, aki nem tudott engem kezelni, szóval hagy abba a hazudozást tesó.”

 

Biztonsággal kijelenthető tehát, hogy Riddle nem engedte el régi sérelmeit a UFC-s búcsúja után. White mindeközben láthatóan lemondott arról, hogy kerülje a további konfliktust a harcosból lett WWE szupersztárral.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu