Dana White: „Nem kerülhetsz be, amíg nem láttam mindent”
2019. június 27. 19:30

Dana White: „Nem kerülhetsz be, amíg nem láttam mindent”
A UFC elnöke, Dana White egész héten kapta a kérdéseket, hogy mit keres a Dana White's Contender Series indulóiban.

A válasz nagyon egyszerű: A sürgősség érzetét és azt, hogy a versenyző teljes körű legyen annyira, hogy később világbajnokká avanzsálhasson.

 

Kedd este, mind a négy tervezett nagy utat tett meg először a DWCS történetében. De ez nem állította meg White-ot abban, hogy két embert szerződtessen. Mind Miguel Baeza és Miles Johns szerződést és nagy dicséretet kapott domináns teljesítményéért.

 

„A nagy rejtély most, az utolsó hetet követően: Befejezőket keresek.” - mondta a meccsek után Dana White a média képviselőinek. „Befejezel? Nagyszerű. Ha megtörténik a befejezés, ha (Johns) kijön és kiüti az első menetben, akkor is megtetszett volna. De tetszett, hogy mindent látnom kellett.”

 

A többieknek, akik nem kaptak szerződést, White azt mondta, hogy nem látott eleget.

 

„Láttam lehetőségeket, ahol (Justin Gonzales) esélyes volt.” - mondta White. „Megvolt a fojtás, de csak egy rövid pillanatig volt meg a fogás. Nagyon kényelmesen éreztem magát azokban a helyzetekben, ahol biztonságban volt – nem volt agresszív, nem akarta befejezni a meccset. Egy ideig el vagy vele. De ahogy jutsz feljebb a UFC rangsorán, nem lehetsz ennyire egydimenziós. Ez nem az, amit keresek.”

 

White azt is megemlítette, hogy mennyire más a DWCS, mint a „The Ultimate Fighter” vagy valami más show. Olyan harcosokat akar látni, akik a jövőben bajnokká válnak.

 

„Ez a show nem a „The Ultimate Fighter” - végigküzdöd az összes alkalmat és szerződést nyersz.” - mondta White. „Ez nem egy [UFC] „Fight Night” vagy egy pay-per-view. Van öt meccsem és választanom kell valakit, aki idejön a UFC-be és leteszi a névjegyét, aki top 5 lehet vagy világbajnok. Ez az, amit keresek.”

 

forrás: mmajunkie.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu