Edzésen már kiütötte Gaethjet Cerrone
2019. augusztus 26. 16:41

Edzésen már kiütötte Gaethjet Cerrone

Justin Gaethje megosztott a Nagyvilággal némi történelmet Donald Cerrone elleni, szeptemberi összecsapása előtt.

Láthatóan van már közös történelme a két könnyűsúlyú nagyágyúnak, Justin Gaetjenak és Donald Cerronénak. Egy közelmúltbéli, az MMA Junkienak adott interjújában Gatheje beismerte, hogy még évekkel ezelőtt egy edzésen kiütést szenvedett Cerronétól.

 

„Kiütött… edzés közben talált be.” – mondta. „Nem is tudom, hogy profi voltam-e már akkor. Gyerek voltam és mára férfi lettem és alig várom, hogy visszaadjam neki, óh igen.”

 

Gaethje jeleneg kétmeccses győzelmi szériában van első menetes kiütésekkel James Vick és Edson Barboza ellen. Már felismerte a következő összecsapásának méretét és úgy érzi, nincs szükség több felhajtásra.

 

„Ez tiszta erőszak. Nem kell róla beszélni.” – nyilatkozta. „A „Cowboy’-nak van a legtöbb meccse, a legtöbb bónusza, vagy ezzel lesz meg a legtöbb meccse, a legtöbb győzelme, vagy ilyesmi. Ő tartja az összes rekordot. Szóval igen. Mit kell ezt tovább fújni?”

 

„Ha láttál már küzdeni, tudod, miért jövök. 100%-os vagyok és tudom, hogy 100%-os leszek akkor is, amikor én vagy ők aludni térünk, ez az, amit én csinálok.”

 

A UFC Vancouverre szeptember 14-én kerül majd sor.

 

forrás: mmajunkie.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu