Három új meccset jelentettek be a UFC Aucklandra
2019. november 28. 13:48

Három új meccset jelentettek be a UFC Aucklandra

Egy ausztrál harcos-trió repül majd Új-Zélandra a következő meccsük miatt.

A Paul Felder és Dan Hooker könnyűsúlyú harcosok összecsapásával fémjelzett estéhez, mely a UFC visszatérése lesz Aucklandba, három új mérkőzést kapott. A február 22-i eseményen Tyson Pedro, Jake Matthews és Ben Sosoli is az Oktagonba lép majd a szerdai hivatalos bejelentés alapján.

 

A kisnehézsúlyú összecsapáson Pedro (7-3) a brazil Vinicius Mreira (9-4) ellen küzd majd meg. Pedro a legutolsó négy meccséből hármat elveszített, így Moreira ellen az elmúlt két évének első győzelméért száll majd harcba.

 

Matthews (15-4) a norvég Emil Meekkel (9-4, 1 NC) csap majd össze a váltósúlyban. A 25 éves Matthews 4-1-es mérleggel rendelkezik az elmúlt öt összecsapásáról. Legutóbb októberben, a UFC 243 estéjén nyert egyhangú döntéssel Rostem Akman ellen.

 

Meek 2018 júliusa óta most küzd majd újra első alkalommal. Meek kiesett az egyetlen 2019-es meccséről, amikor Sultan Aliev ellen küzdött volna meg a UFC St. Petersburg eseményen és nemrégiben egy interjúban így értékelte az évét: „sz*rkupac, sérülés volt sérülés hátán”. Emellett legutóbbi két meccsén vereséget szenvedett.

 

A harmadik bejelentett meccset a nehézsúlyban rendezik Sosoli (7-2, 2NC) és Marcos Roderio de Lima (16-6-1) köztt. Sosoli részt vett  a The Ultimate Fighter 28 és a Dana White Contender Series sorozatokon, mielőtt októberben hivatalosan is bemutatkozott a UFC-ben Greg Hardy ellen. Szerencsétlen fordulat, hogy akkor gyűjtötte be karrierje és sorozatban is második NC-jét, mely eredetileg vereség lett volna, de Hardy szabálytalanul, két menet között használta inhalátorát, így módosult az eredmény NC-re.

 

De Lima, aki TUF versenyző is, visszatérése óta 1-2-es mérleggel áll a nehézsúlyban. Legutóbbi, februári meccsén a második menetben feladásra kényszerítette őt Sefan Struve.

 

A UFC Auckland főkártyáját az ESPN+ közvetíti majd élőben.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu