Jeff Monson visszavonul
2021. január 12. 14:49

Jeff Monson visszavonul
Egy pompás karrier szomorú vége
"Könnyes szemekkel írom e sorokat, most fogtam fel, hogy holnap nem lesz edzésem, és még egy jó darabig nem edzhetek. 11 műtétem volt a karrierem során, és a testem most mondta azt, hogy elég, ennyi volt. Most jöttem rá, hogy a legfontosabb dolog az, hogy a családommal és a barátaimmal legyek. Hogy utazzak, és találkozzak kedves emberekkel. Ezek a fő dolgok az életben! Legyetek sikeresek és egészségesek, őszintén ezt kívánom mindenkinek."

Így búcsúzik a minnesotai születésű, 49 éves szuper veterán legenda Jeff Monson, miután egy edzésen súlyosan megsérült a napokban.
Ínszakadása orvosai szerint hosszabb regenerációs időszakot fog igénybe venni, ezidő alatt edzeni sem tud majd. 

Nézzük csak. 

1997 óta profi, olyan szervezetek égisze alatt bunyózott, mint a UFCStrikeforceDREAMPRIDEM-1 GlobalImpact FCWorld Victory RoadCage Warriors.

88 meccséből 61-et nyert meg. 

(Profi BOX mérlege is van, itt mindössze három meccset vívott, ebből kettőt megnyert, egyet döntetlenre hozott ki)

BJJ fekete öve is van, kétszeres  ADCC Submission Wrestling World Championship bajnok.

Monsonnak határozott politikai elképzelései vannak, politikai-társadalmi kommentár műfajban, saját multiplatformos műsort készít MONSON TV néven.
2018-ban Putintól orosz állampolgárságot kapott.

"Rengeteg jó emlékem fűződik a versenysporthoz. Körbeutaztam a világot a sportnak köszönhetően, fantasztikus emberekkel találkozhattam. A legjobb edzőkkel és csapattal készülhettem, az American Top Team-mel. Most lehetőségem nyílik arra, hogy hajléktalanokat és gyermekeket oktassak Oroszországban, hogy pozitív irányban változtassak a dolgokon. Igazán szerencsésnek és áldottnak mondhatom magam."

Minden jót kívánunk Neki!