Jótékonysági Gála az MMA Szövetség szervezésében
Esemény időpontja: 2012. december 08. 00:00

Jótékonysági Gála az MMA Szövetség szervezésében
December 8.-án nagyszabású Korosztályos Judo, Grappling, Amatőr és Profi MMA Jótékonysági Küzdősport Gálát szerveznek Pécsen az Orvostudományi Egyetem Főépületében az MMA Szövetség égisze alatt.
Profight: MMA kesztyük széles választéka!

Juhász Sándo
rtól az MMA Szövetség Elnökétől már megszoktuk, hogy a Társadalmi szerepvállalás nem idegen számára. A helyi Patai Gladiátor Team felkérésére a Szövetség szervező csapatában rögtön beindult a lázas szervező munka. A Rendezvény célja a Pécsi Gyermek Klinika megsegítése, és a belépődíjjakból befolyt teljes ősszegét felajánlják a Gyermek Klinika javára. A fő szervező Patai Árpád, MMA világbajnok az MMA Szövetség Alelnöke és a Versenybizottsági elnök hívó szavára az egész Pécs városa megmozdult. A rendezvényt nem csak a helyi vállalkozók, hanem Multinacionális cégek is támogatják. Az esti Superfight küzdelmekre Holland, Szerb és Svájci MMA klubokból is várnak Fightereket.

A résztvevő sportolókról mindig kevés szó esik egy-egy jótékony célú gálán, pedig a korosztályos gyermekektől a felnőttekig mindenki lelkesen készül a megmérettetésre. A Superfight-k harcosai sem adják könnyen a skalpjukat, elmondásuk szerint mindenki oda teszi magát a küzdelmek során. Az est folyamán a külföldi Fighterekkel tűzdel rendezvény izgalmas küzdelmeket ígér. A szervezők mindenkit szeretettel várnak az egész napos rendezvényen. Támogassuk együtt a Pécsi Gyermek Klinika betegeit!

MMA Jótékonysági Gála Pécsen
A gála hivatalos plakátja

Rendezvény Helyszíne: Pécsi Orvostudományi Egyetem
Címe: 7524 Pécs, Szigeti út 12.

Program:
Kezdés: 09 óra Gyermek Judo
13 óra Grappling
15 óra Amatőr MMA
20 óra Profi MMA

Belépőjegyek: 1500 Ft-ba kerülnek mely egész napos belépésre jogosít és a helyszínen vásárolhatók.

 

 

MMA Szövetség, K.T.