Kavanagh edző Frankie Edgar ellen küldené harcba McGregort
2019. szeptember 25. 15:00

Kavanagh edző Frankie Edgar ellen küldené harcba McGregort

Az elmúlt néhány hónapban Conor McGregor többször is meglebegtette, hogy végre visszatér az OKtagonba. Aztán egy hétvégén át Dana White, a UFC elnöke megerősítette, hogy tárgyalásokat folytatnak az írrel és azt mondta, hogy várhatóan 2020-ban tér majd vissza. De most látszóan McGregor már készen áll a visszatérésre hosszúra nyúlt kihagyása után, de ki ellen kéne az Oktagonba lépnie?

„Úgy gondolom, hogy Frenkie Edgar nagyszerű ellenfél lenne.” – mondta Kavanagh egy interjúban a The Mac Lifenak. „Szerintem már akkor tervben volt, amikor Conor a pehelysúlyba ment. Ő egy korábbi bajnok és nagyszerű harcos. Igen, ha rajtam múlna, örülnék, ha már az évben megküzdene Frankie Edgarral, amennyiben lehetséges. Aztán még egy meccs kéne 2020-ban.”

 

Nem ez az első alkalom, hogy összehoztál Edgart és McGregort. Amikor McGregor megnyerte a pehelysúlyú bajnoki címet Jose Aldo kiütésével, Edgar volt az elsőszámú kiszemelt, aki ellen meg kellett volna védenie a címét. Aztán a nyár elején, amikor a visszatérésről szóltak a hírek, McGregor megemlítette a nevét, mint lehetséges ellenfél. Edgarnak a tervei közt szerepelt, hogy egy súlycsoporttal lejjebb szerepeljen és ezt a szurkolók is rég óta szeretnék látni, de aztán tisztázódott, hogy boldogan tenné félre a 135 fontos súlycsoportot, ha az McGregor elleni meccset érne neki. És ez pont kapóra jön Kavanaghnak, aki azt mondja, hogy azért nézné meg ezt a meccset, mert jó felállás lenne.

 

„Frankie stílusával nehéz mit kezdeni.” – fejtette ki Kvanagh. „De ezzel együtt ismerős is számunkra. Még a [Marcus] Brimage elleni első meccsről is. Kicsi, gyors srác, gyors kezekkel, birkózással. De Frankie már mindenkivel megküzdött. Világbajnok, olyan neveket győzött len, mint B.J. Penn és sokan mások. Egyszerűen azt hiszem, hogy a szurkolóknak és nekem is tetszene a meccs. Imádnám megnézni.”

 

Amíg papíron jó meccsnek tűnik, az Edgar elleni meccs űzése kevésbé lenne értelmes, mint összecsapni Justin Gaethjevel (Aki Twitteren vélhetően kihívta az írt). De ez nem az első alkalom lenne, hogy Kavanagh a közakarattal szembemenő elvek mellett állna ki. Ő volt az egyik a kevés közül, akik a McGregor-Diaz III mellett tették le a voksukat a McGrgor-Habib címmeccs helyett.

 

John Kavanagh láthatóan nem azt akarja, amit a nagytöbbség.

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu