Masvidal máris edzésben van
2020. május 26. 21:40

Masvidal máris edzésben van

Menedzsere, Abraham Kawa elmondása szerint Jorge Masvidal már a következő mérkőzésére készül.

Bár azt nem fedte fel, hogy ki lesz Masvidal ellenfele, azt elárulta, hogy már edzőtáboroznak, illetve a hivatalos dátum megerősítését várják.

 

„Mindenképpen küzdeni akar valakivel” – mondta Kawa az MMA Junkie Radionak. „Az a személy, hamarosan megtudjuk ki lesz. Nem szeretnék túl sokat elárulni, de azt elmondom, hogy Jorge tartja a szavát amióta ismerem; sosem hazudott vagy mondott olyat, ami azután máshogyan történt volna. Ha azt mondja, hogy ezt akarom, ezt akarom csinálni, akkor az is történik. A szavát adta valakinek, majd meglátjuk. Nem mondhatok sokat, de mindenképpen szórakoztató lesz.”

 

„Jorge táborban van, edz, kész a rock and rollra, szóval már várjuk a küzdelmet. Legyen júliusban vagy kicsit később, rendben lesz, teljes mértékben készen áll a rock and rollra.”

 

A UFC elnöke, Dana White nemrég elejtett egy megjegyzést, miszerint nem biztos, hogy Masvidal következő meccse a UFC váltósúlyú bajnoka, Kamaru Usman ellen lesz. Kawa ezt nem cáfolta, de nem is erősítette meg.

 

„Jorgénak van egy címe, egy olyan dolog, ami senki másnak nincs” – mondta Kawa. „Nem érdekel, ha Conor [McGregor], ha Henry [Cejudo] vagy Usman vagy, nem számít, hogy ki vagy. Senkinek nincs meg az az öve; az az öv Jorge tulajdona. Ő csak pont 170 fontban van, így ha küzdeni akarsz vele, jó indokkal kell az asztalhoz ülöd.”

 

„Az az igazság, hogy ha Jorge holnap le akar menni 155 fontba és ott akarja kihívni a címvédőt, arra is megvannak az adottságai. Technikailag egy bajnok. 170 fontban kihívhatja a jelenlegi bajnokot. Ez Jorgén múlik. Hiszem, hogy a divízió úgy mozog, ahogy Jorge. Nem gondolom, hogy bárkit is lázba hozna Usman és valaki visszavágója vagy Usman és a következő srác. Szerintem mindenki a Jorge vs. az a srác küzdelemre vár.”

forrás: mmajunkie.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu