McGregor 1 millió euróval támogat ír kórházakat
2020. március 28. 23:00

McGregor 1 millió euróval támogat ír kórházakat

A koronavírus elleni harcból Conor McGregor is igyekszik kivenni a részét.

Miután szorgalmazta Írország lezárását, a korábbi pehely- és könnyűsúlyú bajnok Twitter posztban hozta követői tudtára, hogy 1 millió euró értékben gyógyászati eszközökkel lát el kórházakat szülőországában.

 

McGregor elárulta, hogy beszélgetett egy ír politikussal, Paschal Donohoeval, aki megkérdezte a sztárharcost, hogy ő hogyan terjesztené tovább a megfelelő távolságtartást, amire feleletként McGregor elmondta ötleteit, majd előhozakodott hétszámjegyű felajánlásával.

 

„Ma megveszem magamat, 1 millió euró értékben küldök személyi védelmet szolgáló felszereléseket a Leinster régióban küzdő kórházaknak” – írta McGregor.

 

Azt is fontosan érezte, hogy megdicsérje az orvosokat, nővéreket és minden egészsgégügyi dolgozót a kemény munkájáért és elkötelezettségéért a világ ilyen ijesztő idejében.

 

„Nem tudom hol lennénk most ezen bátor férfiak és nők nélkül” – folytatta írását. „Isten áldja és őrizze meg őket biztonságban.”

 

Írországban kedd este 1125 regisztrált koronavírus-fertőzöttről és hét emiatt elhunyt személyről tudtak. Az egyetemek, iskolák és kocsmák már be vannak zárva, így a UFC harcosa sürgeti a politikusokat, hogy a repterekkel és a nem létfontosságú üzletekkel is hasonlóan járjanak el.

 

„Minden utat sürgetek! Az all in a megfelelő kifejezés ide. Az apró lépések életekbe kerülnek majd. Látni azt, ami itt Írországban és a világ más területen történik, szívfacsaró számomra. Imádkozom. Isten segítse a minisztert és köszönjük neki az üzenetet, valamint a nemzetünkért tett szolgálatait.” – zárta McGregor az írását.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támpgatónk a profight.hu