McGregor: Nate Diaz győzelme motivált a „saját visszatérésemben”
2019. augusztus 21. 16:42

McGregor: Nate Diaz győzelme motivált a „saját visszatérésemben”

Conor McGregor és Nate Diaz neve örökre összefonódott.

A két UFC sztár még 2016-ban csapott össze kétszer, a UFC 196 és a UFC 202 fő eseményein, mely a küzdősportok történetének legnagyobb pay-per-view legnagyobb bevételét produkálta. Testvériesen megosztoztak a győzelmeken: a UFC 196-on Diaz feladatta ellenfelét, a UFC 202-n pedig többségi döntéssel McGregor tudott győzedelmeskedni, egy potenciális döntő ütközet még várat magára.

 

Míg McGregor nagyjából benne maradt a bizniszben és összecsapott az Oktagonban Eddie Alvarezzel és Khabib Nurmagomedovval, valamint bokszolt Floyd Mayweather ellen, Diaz csak múlt hétvégén harcolt, igaz akkor egyhangú döntéssel legyőzte Anthony Pettist.

 

A meccset követően Diaz kihívta a váltósúly kiválóságát, Jorge Masvidalt és említést sem tett róla, hogy esetlen McGregor szóba jöhetne.

 

Kedden McGregor gratulált Diaznak a győzelméhez, illetve megmagyarázta, hogy miért nem idegesítette, hogy nem őt választotta Diaz, illetve azt is elárulta, hogy ő készen állna egy esetleges visszavágóra.

 

 

„3 éve ezen a napon én és ez a mexikói harcos háborúba mentünk.

Graulálok a hétvégi győzelemhez Nate, motiváló volt látni a saját visszatérésem előtt. Nem hibáztatlak, amiért nem említettél meg trilógiánk esetleges folytatása miatt a meccs után, tudod milyen vagyok amikor beindulok. Gonosz.

Imdtam a 3. menetes stílusodba ágyazott 1. menetest. Erre számítottam tőled és örülök, hogy láthattam is ezt.

Készen leszek a visszavágóra. Ha lesz.

Ha nem, örök tisztelet. Egy korszakos háború. Semmi ribanckodás. Csak a frankó.”

 

McGregor nem küzdött, mióta vereséget szenvedett a könnyűsúlyú bajnoktól, Khabib Nurmagomedovtól múlt októberben. Feltéve, hogy nem számítjuk azt, hogy a közelmúltban megütött egy embert egy bárban…

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu