McGregor: „Talán el kellett volna halasztanom a meccset későbbre”
2019. május 28. 16:25

McGregor: „Talán el kellett volna halasztanom a meccset későbbre”

Conor McGregor úgy gondolja, hogy talán nem kellett volna megküzdenie Khabib Nurmgomedovval a néhány héttel korábbi lábsérülése miatt.

A közelmúltban beszélgetett Tony Robbins, motivációs trénerrel, aki emlékeztette McGregor-t sérülésére amikor arról beszélt, hogy hogyan esett ki Jose Aldo 2015-ben a UFC 189 címmeccséről.

 

„Karrierem legjelentősebb pillanata az volt, amikor először ízlelhettem meg a UFC aranyat” – mondta McGregor Robbins-nak.

 

„Las Vegasban, a UFC 189-en az akkori bajnokkal, Jose Aldo-val kellett volna megküzdenem, de ő kilenc nappal a meccs előtt kiesett, mert az egyik edzőstársa eltörte az egyik bordáját egy pörgő-testrúgással. Eltörte a bordáját… inkább csak megzúzódott az a borda.”

 

McGregor – aki múlt hónapban írta meg először, hogy eltörte a lábfejét a UFC 229 előtt – elmondta, hogy egy tolórúgáskor sérült meg.

 

„Két és fél héttel a meccs előtt megrúgtam egy moldvai birkózót, aki éppen támadott és amikor támadott én megrúgtam… Hasba találtam és két lábujjam, a kicsi és a mellette lévő hátra hajlott így és úgy is maradt.” – magyarázta az ír.

 

„Az orvosom, aki velem volt, be kellett, hogy jöjjön a ketrecbe, hogy visszategye a lábujjaimat a helyére. A lábfejem bedagadt, mint egy lufi – ez két és fél héttel az utolsó meccsem előtt történet.”

 

A korábbi kétsúlycsoportos bajnok kiemelte, hogy a dinamikája áldás és átok is lehet, mert a lábfeje nélkül is le tudta volna győzni Nurmagomedovot, de talán a sérülés súlyossága miatt nem kellett volna akkor küzdenie.

 

„Áldás, érthető okokból, mert több mindent tudok végrehajtani és el tudom fojtani az ellenfelem. Egy átok, mert amikor komoly sérülést szenvedek és talán el kéne halasztanom a meccset, akkor az éhségem és a tudat, hogy egyetlen jó találat elég, meggátol. Elveszett egy végtagom, de maradt még hét… a hét végtag művészete, így hasznosítani tudok más technikákat is.”

 

Az ír fenomén azt is elmondta, hogy a sérülésből fakadó további nehézségek mind „nonszensz kifogások”.

 

„A sérülés megfelezte a munkabírásomat. Nem tudtam futni és túl nehéz voltam. Így amikor fogyasztasz, de nem túl nehéz vagy a sérülésed miatt, akkor intenzívebben kell fogyasztani. Eléggé dehidratált voltam és nem aludtam 48 óráig a mérlegelés előtt.”

 

„De ezek nonszensz kifogások. B*szok én bele, lesz*rom. Ez az, amiért odamentem és leengedett kezekkel mentem felé, ő pedig szaladt körbe a ketrecben.”

 

 forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu