Mélyreható interjú McGregorral
2019. május 24. 16:10

Mélyreható interjú McGregorral

Conor McGregor most beszélt először részletesen a UFC 229 utáni tömegverekedéséről Tonny Robbins motivációs előadónak.

Az ír „patkányként” jellemezte Khabib Nurmagomedovot amikor említést tett arról, hogy elhagyta az Oktagont és az ő sarkára, egészen pontosan Dillon Danis-re irányította a figyelmet.

 

„A harc véget ért, a meccs véget ért… kimászott a kerítésen és beugrott a tömegbe, hogy zajt keltsen, de amint kiugrott, vissza is tántorodott. Én úgy szoktam mondani, hogy eliszkolt, mert olyanok, mint a patkányok, sőt azok is. Eliszkoltak.” – mondta McGreegor Robbins-nak.

 

A dublini harcos elárulta, hogy felajánlotta győztes ellenfelének a gratulációját és kiemelte, hogy szívesen menne egy visszavágót is Nurmagomedovval.

 

„Tisztelem, ’gratulálok’, megnyerte a meccset, lássuk mi történik a következő alkalommal. Biztos vagyok benne, hogy lesz következő alkalom, csináljuk meg megint. Alázatos vagyok a győzelemben és a vereségben egyaránt. Ez egy sport, hátborzongató, de sport. Tiszteletben tartom, hogy legyőztek azon az estén.”

 

McGregor ezután részletesen számolt be az utolsó csengőszó elhangzása után történtekről. Hangsúlyozta, hogy amikor meglátta, hogy Nurmagomedov az ő sarka felé veszi az irányt, az ismét akcióba lendítette őt.

 

„Odaugrott, csinált egy kis káoszt majd támadni akart, de igazából… el akart bújni, miután kiugrott… szóval nem sok mindent csinált. Láttam mindezt, felálltam és arra gondoltam, hogy oké, visszatértem.” – folytatta McGregor.

 

„Felugrottam a ketrec tetejére, de eközben megláttam, hogy a testvére sprintel felém át a ketrecen és ő is felugrott a ketrecre, hogy csatlakozzon a verekedéshez. Láttam őt ott és olyan volt, mint egy karácsonyi ajándék. Ott ült, én pedig odavertem neki egyet a szeme alá és elkezdtünk harcolni a ketrec tetején. Aztán a ketrecben kötöttünk ki, aztán megpróbált átjutni a biztonsági őrökön én pedig csak szemlélődtem.”

 

McGregor Elmondta azt is, hogyan kezdődött a dulakodás Nurmagomed másik két emberével, valamint hogy győztesnek érezte magát, mert ő ütött utoljára az estén.

 

„Eléggé önvédelem-központú vagyok egészen kicsi korom óta. Tudom a ki- és a bejáratokat. Nagyon jól ismerem a környezetemet. Amikor kitört a bunyó és tudtam, hogy emberek mászkálnak ki-be a ketrecbe, volt egy adag gazember, akikről azt sem tudtam, kivel vannak. Emiatt visszaléptem a ketrechez, ahol azt hittem, hogy rendben leszek, de arra nem számítottam, hogy két csapattársa hátulról ugrik majd mellém. Számomra, az én beállítottságommal elbűvölő volt visszanézni a történteket. Olyan helyre mentem, ahol jól voltam, egy biztonságos helyre, ahol bármiféle fenyegetést láthattam és meg tudtam oldani.”

 

„A hátam mögül jöttek. Az első, a csecsen srác, elém futott a haverjához, aki csak így állt, hogy „mi történt?”. Nem tudom mit mondott. Aztán megfordult és meglátott engem, de én már korábban láttam őt. Amint megfordult, BUMM, megütöttem, ő pedig megtántorodott. Megütöttem és kiütöttem. Aztán jött még egy a hátam mögül és takarásból megtámadott. Aztán az utolsó a tesója volt, aki a ketrec tetején ült. Kiszabadult a biztonságiak gyűrűjéből és ezerrel rohant felém. Jobbal támadott és amint ütött, odavágtam neki ballal – BUMM. Van egy emlékem, hogy a keze elhalad a fejemnél, az én balosom pedig betalál – az este utolsó pillanata.”

 

„Szóval ennyi, én nyertem” – mondta, majd kitört belőle a nevetés.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu