Pumukli edzést vezényelt a Hegyvidék Harcosainak
2013. március 22. 20:56

Pumukli edzést vezényelt a Hegyvidék Harcosainak
Klasszis sportoló tartott tréninget a nemrég nyílt Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémián: a néhány hete profi MMA világbajnoki címet nyert Végh „Pumukli" Attila a budai sportlétesítmény sportigazgatójának meghívására érkezett Magyarországra.
Profight: MMA kesztyűk kiváló áron!

A felvidéki származású, kempós múlttal rendelkező Végh „Pumukli" Attila a világ második legerősebb MMA szervezete, a Bellator profi világbajnoka lett néhány héttel ezelőtt. A rendkívül képzett, 27 éves harcos Lacza Ádám Illés, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportigazgatójának meghívására érkezett Budapestre, hogy bemutató edzést tartson a helyieknek.

Végh Attila és Lacza Ádám Illés
Végh Attila és Lacza Ádám Illés

„Örülök, hogy itt lehetek, nagyon fogékonyak a srácok. Látszik rajtuk, hogy komolyan veszik az edzésmunkát. Ahhoz, hogy ők is sikeres MMA-harcosok legyenek, nagyon sokat kell edzeniük, de legalább ennyire fontos az alázat és a kitartás is." - mondta a tréning befejeztével a friss világbajnok Végh.

„A bemutató remekül sikerült, valamennyi résztvevő jó diákként figyelte Attila minden egyes megmozdulását, szakmai tanácsát. Ő igazi példakép a fiatalok számára, örülök, hogy igent mondott az invitálásomra " - nyilatkozta Lacza Ádám Illés, a HHKA sportigazgatója.

Pumukli edzést tart a Hegyvidék Harcosainak
A bajnok edzést tartott a Hegyvidék Harcosainak

Végh „Pumukli" Attila jó eséllyel pályázik arra, hogy bemutatkozzon az UFC-ben - a világ legismertebb MMA szervezete -, most ennek megvalósításán dolgoznak a menedzserek.

 

További információk:
www.hegyvidekharcosai.hu

Pecsu Press