Stephens visszavágót akar
2019. szeptember 23. 15:00

Stephens visszavágót akar

Jeremy Stephens elárulta, hogy mély karcolást és zúzódást szenvedett bal szemén a győztes nélkül zárult, Yair Rodriguez ellen a UFC Mexico City fő meccsén. Ennek ellenére már is sürgeti a visszavágót.

Az ESPN.com által posztolt Twitter videóban árulta el mindezt Stephens, aki napszemüveggel takarja így is eléggé feltűnő kötését a szemén.

 

„Yair, azt hiszed viccelek tesó – te vagy az, aki szemen szúrt.” – mondta. „Fussunk neki még egyszer négy vagy öt, esetleg két hét múlva, mindegy. Készen leszek.”

 

Ha állásfoglalása után valakiben még kétségek merültek volna fel, azt a záró mondatával minden bizonnyal elhessegeti Stephens: „Fussunk neki még egyszer k*csög.”


 

A meccs mindössze 15 másodperce tartott, amikor Rodriguez egy combrúgást követően véletlenül belenyúlt ellenfele szemébe. A bíró, HErb Dean öt perc pihenőt rendelt el, de a doktorok integettek, hogy a meccs nem folytatódhat, ugyanis Stephens nem tudja kinyitni a szemét.

 

A Rodriguez-párti tömeg szeméttel kezdte dobálni az Oktagont, illetve a távozó Stephenst, akit később látni lehetett még sietősen távozni az arénából.

 

Rodriguez nem kérdőjelezte meg Stephens sérülését a meccset követő interjúban.

 

A visszavágót illetően Rodriguez azt mondta, hogy a UFC megmondja, mit tartogat számára a jövő. Megjegyezte, hogy nem Stephens volt az elsőszámú jelöltje az összecsapásra a veterán alacsony rangsorolása és keménysége miatt, de nem mondta ki, hogy kizárná a visszavágó lehetőségét.

 

„Várni fogok, hogy beszélhessek a UFC-vel és meglátom, mit gondolnak a továbbiakról.” – nyilatkozta Rodriguez. „Nem tetszik ez a statisztikám végén, de ez van.”

 

Jelenleg Rodriguez és Stephens is egy NC-t írhat a bizonyítványába az este után.

forrás: mmafighting.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu