Tito Ortiz úgy hiszi, jó esélye lenne Jon Jones ellen
2019. november 29. 20:44

Tito Ortiz úgy hiszi, jó esélye lenne Jon Jones ellen

Bátor kijelentést tett Tito Ortiz. Vajon meggondolatlan is? Szerinte semmiképpen.

A TMZ-nek adott interjújában a korábbi UFC kisnehézsúlyú bajnok, Tito Ortiz azt mondta, hogy szerinte le tudja győzni minden idők egyik legnagyobb harcosát, a UFC jelenlegi kisnehézsúlyú bajnokát, Jon Jonest.

 

„Úgy gondolom, hogy le tudom győzni Jon Jonest” – mondta Ortiz. „Szerintem jó esélyem lenne – tényleg azt gondolom, hogy jó esélyem van. Ha az emberek azt mondják, hogy oh Tito, túl vagy a csúcson, az nem számít. Gyere el a táboromba. Gyere és eddz velem. Gyere és birkózz velem. Gyere és jiu-jitsuzz velem. Nézd meg a súlyos edésemet. Nézd meg, ahogy biciklizem és lépcsőzöm. Keményebben tolom magamat, mint azt eddigi karrierem során valaha is tettem. Csodálatosan vagyok. Az eszem a helyén, a testem is a megfelelő helyen van.”

 

Ortiz következő meccsén a korábbi WWE bajnok, Alberto Del Rio ellen küzd majd meg 210 fontban a Combate Americas pay-per-view fő eseményén, december 7-én, a texasi Hidalgoban.

 

A UFC Hírességek csarnokának tagja megerősítette, hogy Jones az egyik legnagyobb tehetség, aki valaha a ketrecbe lépett, de úgy hiszi, hogy tönkretette az örökségét a ketrecen belüli és kívüli ballépéseivel.

 

„Ő lehetett volna a valaha volt legjobb, de csak lehetett volna – már nincs rá esélye” – nyilatkozta Ortiz. „Többször is tönkretette már a karrierjét, sok mindent tett a ketrecben és azon kívül is, ami egyszerűen – Istenem, megráz itt belül, mert imádom a srácot… Ő volt az egyik legjobb kisnehézsúlyú, aki tiszteletét tette az Oktagonban.”

 

Figyelembe véve Jones elismeréseit, hogy hol tartanak a pályájukon és a tényt, hogy Ortiz majdnem 13 évvel idősebb, Ortiz vágya abszurddá válik.

 

De Ortiz úgy gondolja, hogy a kulcs Jones legyőzéséhez a nyomás előre és hogy megfosszák őt a fegyvereitől.

 

„Ne már, miért ne tehetném? Nyomás, nyomás, nyomás” – magyarázta Ortiz. „Abban a szögben maradsz, a kartávolsága külsején, bajban leszel. Nem állhatsz ott és játszhatod az ő játékát.”

forrás: mmajunkie.com

Küzdősportban támogatónk a profight.hu