UFC Greenville: Egy perc alatt nyert TKO-val a Koreai Zombi (VIDEÓ)
2019. június 24. 16:19

UFC Greenville: Egy perc alatt nyert TKO-val a Koreai Zombi (VIDEÓ)

A Koreai Zombi, becsületes nevén Chan Sung Jung 58 másodperc alatt intézte el ellenfelét, Renato Moicanot.

Szombat este a Bon Secours Arénában, Chan Sung Jung ismét emlékeztette a szurkolóit, hogy miért ő a súlycsoportjának az egyik legérdekesebb harcosa, ugyanis mindössze 58 másodperc elég volt neki, hogy technikai kiütéssel győzedelmeskedjen.

 

Jung eddig a 2012-es, Jose Aldo elleni vesztes címmérkőzéséről olt ismeretes. Azt követően, a Koreai Zombi kilépett a sport világából, hogy letöltse a kötelező katonai szolgálati idejét Dél-Koreában. 2017-ben tért vissza, amikor az első menetben KO-val győzött Dennis Bermudez ellen, de az év végére a KO másik oldalát is megtapasztalhatta Yari Rodriguez, egyszer-az-életben jellegű könyökösével szemben.

 
A teljes összecsapás az ominózus TKO-val

Szombat este azonban elkerülte a balszerencse, ugyanis szépen verte állba ellenfelét, aki jobbhorgát követően, csoda, hogy ne szenvedett azonnali kiütést. A Zombi azonban nem állt meg és a földön fejezte be, amit állásban kezdett el. A győzelemmel pedig nagyszerű pozícióba került a pehelysúlyú divízióban.

 

Jung győzelmi mérlege 15-5-re, míg UFC-s aránya 5-2-re módosult a meccs végeztével. Győzelmét követően Jeremy Stephens kihívta Jung-ot és a két harcos pehelysúlyú történetét ismerve nincs ember, aki ne lenne kíváncsi arra az összecsapásra.

 

forrás: mmafighting.com

 

Küzdősportban támogatónk a profight.hu