Magunkról
2011. február 04. 10:50

Magunkról

Stabilitás Sport Promotion

A Stabilitás Sport Promotion Magyarország egyik legnagyobb harcművészetekkel foglalkozó egyesülete, ami immáron húsz éves múltra tekint vissza. A klub vezetője sensei Kalmár Árpád (3 dan), aki többek között a magyarországi Harci Művészetek Össz-Szövetségének elnöke és nemrég beválasztották társelnöknek a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének sportvállalkozási szekciójába.

A klub a kyokushin alapjain nyugszik, hiszen vezető mestere Kalmár Árpád ebben a sportágban mozog a legotthonosabban, de mára számos más harcművészeti ágazat is gyökeret vert az egyesület mindennapjaiban. Így, a mozogni vagy versenyezni vágyók bőven válogathatnak a különböző, főként fullcontact stílusok között. A kyo mellett kempo, MMA, thaibox, WKF karate, aikido valamint nihon taijitsu irányzatok között lehet választani, amit a magyarországi és külföldi mesterek magas szakmai színvonalon oktatnak.

Oyama mester

Az egyesület nemcsak a harcművészetek oktatásában és gyakorlásában jeleskedik, hanem működtet egy Életmód klubot is, ami az egészségmegőrzés egyik legkiválóbb formája.

A Sport - Önvédelmi és Életmód Klub több mint 20 éve áll a lakosság sportolási és egészség-megőrzési feladatainak szolgálatában, több budapesti kerülettel együttműködve.

Ezalatt az idő alatt sport-önvédelmi és életmód tanfolyamok formájában- hosszú távon- több ezer embernek biztosítanak rendszeres szabadidős és versenyszerű sportolási és kikapcsolódási lehetőséget. (rendszeres tanfolyamok, képzések, edzőtáborok, versenyek, életmódklubok, bemutatók, sportnapok, stb.)

A fenti időszakban számos hazai és nemzetközi bajnokot, Európa és Világkupa-győztest és helyezettet neveltek ki, öregbítve ezzel hazánk érdemeit, ill. számos hazai és világversenynek voltak házigazdái.  Részt vettek a Játék Határok Nélkül tv-s vetélkedőn is.

Életmód program

A hagyományos sportágakon kívül foglalkoznak még a természetgyógyászat és akkupunktúra, a keleti gyógyászati módok, a helyes életmód-egészség-megelőzés, a biokultúra és a modern személyiségfejlesztés témaköreivel is, amelyekből széleskörű programokon keresztül bepillantást nyerhetnek sportolóink, illetve a városuk lakossága is.

Fő programuk a fiatalok, a családok egészségvédelme, életmódprogramjai, bűnmegelőzési, (alkohol-drogellenes) és ifjúságvédelmi programjai, amelyek a rendszeres mindennapi edzéseken, edzőtáborokon, versenyeken, magával a sporttevékenység által kiváltott rendszeres megpróbáltatásokon keresztül hatékonyan segíti sportolóinkat a társadalomba való hasznos beilleszkedésben, a társadalom számára pozitív tulajdonságok megszerzésével, mint pl. fegyelem, tisztelet, szorgalom, kitartás, akaraterő, stb.

Esélyegyenlőség

Sport és életmódprogramokba bekapcsolódási lehetőséget biztosítanak a kisebbségi és a hátrányos helyzetű fiatalok és gyermekek részére is.

Edzések:

 

Bp.V. Havas utca 4. központi DOJO edzőtermei:

KYOKUSHIN-FULLCONTACT KARATE:

FELNŐTT: HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK: 18.00-19.30

GYERMEK: KEDD-CSÜTÖRTÖK: 17.00-18.00

KEZDŐ-HALADÓ-VERSENYZŐ-GYERMEK-FELNŐTT-SENIOR

VEZETŐ EDZŐ: SENSEI KALMÁR ÁRPÁD, TF SZAKEDZŐ

FULLCONTACT-MMA:

HÉTFŐ-SZERDA: 19.30-21.00

VEZETI: SEMPAI TOSHI MESTER (JAPÁN)

FULLCONTACT - KEMPO:

KEDD-CSÜTÖRTÖK: 19.00-20.30

VEZETI: NAGY ROLAND KEMPO MESTER

FULLCONTACT-THAIBOX:

KEDD-CSÜTÖRTÖK: 18.30-20.00

VEZETI: TÓTH CSABA THAIBOX EDZŐ

EGYÉB SPORTÁGAK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK-KÜZDŐSPORTOK ÉS HARCI MűVÉSZETEK:

KONDITEREM, AEROBIK, SZOLÁRIUM, SZAUNA, MASSZÁZS, CSONTKOVÁCSOLÁS, AURATERÁPIA, LÉLEKGYÓGYÁSZAT

HARCI MűVÉSZETEK:

WKF VERSENYKARATE SZAKOSZTÁLY:

GYERMEK: HÉTFŐ-SZERDA: 16.30-17.30

FELNŐTT: HÉTFŐ-SZERDA: 20.00-21.00

VEZETI: GUBA MILÁN NK. GYŐZTES VÁLOGATOTT KARATEVERSENYZŐ

AIKIDO:

KEDD-CSÜTÖRTÖK: 17.30-19.00

VEZETI: LEOPOLD OSZKÁR, AIKIDOMESTER, TF SZAKEDZŐ

NIHON TAIJITSU:

SZERDA-PÉNTEK: 17.30-19.00

VEZETŐEDZŐ: SPALOVSZKI CSABA TAIJITSU EDZŐ

JOGA, TAICHI, TÁNC, BOX-KICKBOX TANFOLYAM SZERVEZÉS ALATT!!!

 

Sporttemplom, Budapest:

KYOKUSHIN-FULLCONTACT KARATE:

FELNŐTT: KEDD-CSÜTÖRTÖK: 19.45-21.15