Felcsút Kupa hazai sikerrel
2014. június 19. 20:36

Felcsút Kupa hazai sikerrel

A hazai pályán szerepelt Fehér Tigrisek sikerével zárult az idei, jubileumi Felcsút Kupa. Az ob 2. fordulójában több mint száz harcos mérte össze tudását.

 

Profight: Karate ruhák széles választéka!

Jubileumhoz érkezett idén a Felcsút Kupa: a magyar bajnokság 2. fordulóját immáron tízedik alkalommal rendezték meg a kicsiny méretű, ám annál nagyobb sportélettel büszkélkedő Fejér megyei településen. Az ünneplés remekül sikerült a házigazdáknak, hiszen a helyi Fehér Tigrisek állhattak fel a csapatverseny dobogójának legfelső fokára. Második a román Aladin Hero Team, harmadik pedig a Pomázi Harcművészeti Sport Alapítvány lett.

                                                                   Küzdelem 

A torna legeredményesebb versenyzői ugyancsak a házigazdák soraiból kerültek ki. Ódor Erik (5 arany- és 1 bronzérem) a fiúknál, Ódor Lili és Baljer Roxána (mindketten 4 arany- és 3 ezüstérem) pedig megosztva a lányoknál érdemelte ki ezt a címet.

                                                             Baler Roxana küzd - balra 

Nagyon büszke vagyok arra, hogy 2014-ben is életképesnek bizonyult a Felcsút Kupa. Én személy szerint harminc éve kempózom, húsz éve oktatok is, és immár tízedik alkalommal szervezzük meg ezt a tornát. Hab a tortán, hogy a legjobb csapatnak és a legeredményesebb sportolóknak járó elismeréseket is sikerült bezsebelnünk” - nyilatkozta Kornély György szervező, a Fehér Tigrisek vezetőedzője.

                                                          Ódor Erik küzdelme 

Végeredmény (1-6. helyezett):

1. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE

2. Aladin Hero Team (Románia)

3. Pomázi Harcművészeti Sport Alapítvány

4. Dojo Lovász SKE

5. Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia

6. Újfehértói Tai Qi Harcművészeti és Diáksport Egyesület

 


További információk:

www.fightpont.hu

www.hungariankempo.hu

 

Pecsuvácz Péter