Önvédelmi nap Szarvas sztárvendégekkel
2015. március 24. 12:41

Önvédelmi nap Szarvas sztárvendégekkel
Nem csak a harcművészetek iránti érdeklődők, hanem az önmagukat megvédeni, , az önvédelmi képességeiket fejleszteni akarók is tartalmas rendezvényen vehettek részt a   Szarvasi Fight Club Önvédelmi Napján .

Profight: Minőségi harcművészeti felszerelések széles választéka!

Az Önvédelmi Nap oktatói Erdei”Madár” Zsolt Profi Ökölvívó Világbajnok és Karacs Attila K1 Európa Bajnok /a TEK közelharc oktatója / voltak.  A résztvevők az ökölvívó technikák mellett, K1- rúgás és könyök technikákat gyakorolhattak a neves oktatók folyamatos javítása mellett.

 Lelkes fighterek Karacs Attilával                                                                       Lelkes fighterek Karacs Attilával

 A jó hangulatú edzés, és a neves szakemberek a fiatal sportolók mellett a megye családjait, kicsiket és időseket egyaránt a helyszínre vonzotta. Az edzés végén mód nyílott közös fotók elkészítésére is.A rendezvény a kemény edzés mellett a sportbarátságok erősítését is kiválóan szolgálta.Dícséret illeti nem csak a neves oktatókat, hanem a nap szervezőit, a Szarvasi Fight Club kollektíváját is!

A jövő reménységei Erdei Zsolt társaságában                                           A jövő reménységei Erdei Zsolt társaságában

Gregor László