Azt a leborult szivarvégit! Lábtörésre nem számítottunk!
2021. július 12. 12:40

Azt a leborult szivarvégit! Lábtörésre nem számítottunk!
Az év Top 3 meccse idő előtt, nagyon nem jól ért véget.
Anderson Silva, Chris Weidman, és most McGregor.
Három versenyző, aki törött lábbal végezte az oktogonban.

Iszonyatos vizuális ÉS AUDIO élmény egy ilyen lábtörés meccs közben. Nem csak a látvány, a hangeffektus, ami egy csonttöréssel jár - is kikészíti a nézőt.
Rettenetes sors egy profi sportoló számára. Ha fel is lehet épülni egy ilyen traumából fizikailag, lelkileg már tuti nincs innen visszaút. 
Ha egy harcos lelke egyszer megtörik....

Amikor a McGregor-Poirier háború második csatájában Poirier legutóbb egyenlített, már akkor azt fejtegettük, hogy vajon képes lesz-e az ír lélekben visszajönni egy ilyen traumából. 
Nos, ezzel szemmel láthatóan nem volt probléma, mert gyökerebb volt mint valaha... (Vagy csak ezzel próbálta volna leplezni, hogy mennyire görcsöl ettől a felállástól?!) Minden esetre nagyon nem volt jó fej, sem a meccs előtt, sem a meccs alatt.
Egy bizonyos pontig egyébként semmi baj nincs a trash talk-kal, meg a másik fikázásával, simán elfér a felhasználható szellemi hadviselés eszközei között.
Ebben az esetben azonban valahogy nagyon nem volt szinkronban a dolog. Egyrészt Poirier az egyik legkedvesebb, legszimpatikusabb fighter a UFC istállóban, másrészt a "koporsóban fognak elvinni" egy kicsit túlmegy a célon, főleg, hogy mindketten kisgyermekes apukák. 
McGregor ezekkel az eltúlzott fenyítésekkel mondhatni kihívta maga ellen a sorsot, vagy úgy is mondhatjuk, hogy tátott szájjal szaladt be a pénisz erdőbe.
Karmája bekopogott az ablakon, és visszarántotta a hajánál (lábánál fogva).

Poirier elmondása szerint érezte, ahogy ellenfele lába reccsen, amikor csekkelt egy rúgást. Ez vezethetett oda nem sokkal később, hogy McGregor lába egy szimpla támadásnál felmondta a szolgálatot, és maga alá fordult.

Poirier ezzel (technikailag) TKO-val győzött.
Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a folytatás. Ha, és amennyiben McGregor felépül, biztosan lesz még egy meccs. Így a McGregor-Poirier saga tovább dagad.
Addig is Poirier mehet az övért, amit 100%-ban meg is érdemel. Lehet, hogy még idén elveheti azt Charles Oliveira-tól. Nagyon megérdemelné.

És hogy miért csípjük annyira Poirier-t?
McGregor övön aluli szúrkálódásaira ennyit mondott a meccs után: "Remélem épségben hazamehet a gyönyörű családjához!" - Így beszél egy bajnok!