Elszabadult indulatok a UFC 178 sajtótájékoztatóján
2014. augusztus 05. 23:45

Elszabadult indulatok a UFC 178 sajtótájékoztatóján
Kevesebb mint 2 hónap múlva kerül megrendezésre a UFC 178 melyen szokás szerint remek összecsapások vannak lekötve. A gála fő eseménye a félnehézsúlyú bajnok Jon Jones címvédés kísérlete lesz a veretlen csillag, egykori olimpikon birkózó Daniel Cormier ellenében.

A két harcos viszont korábban elkezdte a harcot az MG Grand hotelben Las Vegasban hétfő délután, mikor a küzdelem előtti sajtótájékoztatón Jones és Cormier összeverekedtek.

Jones és Cormier először lökdösődni kezdtek, ez hamar ütésekkel folytatódott. A biztonságiak és a UFC szervezők választották szét a párost. Jones ezután twitteren írt riválisának: "Na miaz DC hol volt a védekezésed?" később pedig:  "6 másodperc alatt kifektettelek."

Cormier válasza a következő volt: "Meg tudom védeni magam ellened és még egyszer ne kelljen néznem a ronda pofádat!"

Az internetes hadakozás nem állt meg akkor se mikor higgadtabb résztvevők is beléptek. Jones újra "nekirohant" Cormiernek: "Jegeld az arcod DC, holnap sok interjút kell adnod". Cormier erre azt válaszolta: "Nem fogom senkinek engedi hogy az arcomba másszon, minden alkalommal reagálni fogok. Legközelebb ütni fogok @JonnyBones."


R.D.