Jorge Masvidal asztrális utazása
2021. április 26. 14:33

Jorge Masvidal asztrális utazása
UFC 261. 15 ezer ember!
Megtörtént a csoda!
Vasárnap hajnalban 15ezer néző izgulhatta végig élőben a UFC 261-es eseményt.
Egyébként Florida "nyitva van" már egy ideje, míg a világ többi részén az emberek jórészt még mindig karanténban sínylődnek, a floridaiak annyira tolják az ipart, mintha nem lenne holnap. :)
Egyébként a UFC fantasztikus leleményességgel lovagolta meg ezt a nehéz időszakot is. Hol ezt, hol azt találtak ki, de valahogy mindig átugrották a felmerülő akadályokat, és a szabályokat szigorúan betartva felülemelkedtek a nehézségeken. 
Hiába. A jó menedzsment, az jó menedzsment. Dana White pedig egy zseni. 
(Mostanában rettenetesen ki van pattintva egyébként, most érhetett véget egy "kúra", mert az eddigiekhez képest is óriási, majdhogynem Toliken-karakter lett belőle. Persze ennek semmi köze a témánkhoz, csak úgy eszünkbe jutott)
Nos tehát
a kubai származású Jorge Masvidal a nigériai származású Kamaru Usman meccse volt a főkártya fő helyén.
Váltósúlyú címmeccs, Masvidal szerette volna egy övvel megkötni Jézus-köpenyét. Ehhez azonban először el kellett volna azt venni Usmantól.
Ez ugye nem annyira jött össze, a második menetben ugyan is a nigériai olyat akasztott a latino arcára, amitől a trónkövetelő más dimenziók felé vette az útját. Ez van, ez egy ilyen szakma. Kamaru Usman az év egyik legnagyobb KO-ját húzhatta be magának.

Fotó: UFC