Magunkról
2011. január 24. 20:26

Magunkról

Carlson Gracie Team

A Sztraka Mihály által fémjelzett klub Magyarországon elsőként kezdett BJJ oktatásával foglalkozni. A csapat munkáját egy igazi brazil legenda (Carlson Gracie) fia, az öt danos Carlson Gracie Jr felügyeli, aki évente legalább kétszer hazánkban jár és két-három napos szemináriumok keretében segíti a magyar csapat szakmai fejlődését.

A klub vezetője a már fent említett Sztraka Mihály, aki Magyarország első fekete öves mestere, amit 2008-ban kapott szintén a brazil mestertől. Az egykori thai-box harcos a sportág alapjait Amerikában sajátította el, majd hazatérve 2001-óta oktatja a BJJ-t és mára kiváló versenyzőket és sportolókat nevel. A klubban több Európa-bajnok és országos bajnok pallérozódik, de aki csak egészséges testmozgásra vágyik egy igazán egyedi és erőt próbáló sportágban, akkor mindenképpen a Carlson Gracie Team-ben a helye. Sztraka Mihály életpályájának egyik legfontosabb pillanata 2011 februárjában jött el, amikor Carlson Gracie Jr.-tól, hazánkban elsőként megkapta első dan fokozatát, amit többek közt Magyarországon elért kiváló szakmai munkájának köszönhet.

Amivel foglalkozunk: Brazil Jiu-Jitsu, Vale Tudo/MMA, Grappling és Női Harci Gimnasztika-Önvédelem. A kezdő szinttől foglalkozunk oktatással, így nem szükséges semmilyen előképzettség. Megtanítunk, hogyan küzdj, erősödj és légy egy családias csapat tagja.

Carlson Gracie Hungary Team 2011
Carlson Gracie Hungary Team, 2011

Elérhetőségek: 1139 Budapest, Hajdú utca 18-24 (Vasas birkózó terme)

Telefon: +36/30-727-1754

Email: carlsonbjj@gmail.com

Edzésrend:

Hétfő, Csütörtök  19.30  Fehér öv
Kedd, Péntek       19.30  Színes öv