A Hegy, és a Szörnyeteg boxmeccse ősszel kerül megrendezésre
2021. május 31. 15:27

A Hegy, és a Szörnyeteg boxmeccse ősszel kerül megrendezésre
Két erősember, egy ringben
Eredeti szakmájukat tekintve Hafthor Bjornsson azaz A Hegy és Eddie Hall "The Beast" azaz a Szörnyeteg erősemberek, és nem is akármilyen erősemberek!
Eddie Hall ugye nemrég húzott bele 500 kb-ba, ami közben kicseszett látványos módon még az orra vére is eleredt, a Hegy meg hát... A HEGY... :)
Szóval ők most egy ideje a fejükbe vették, hogy másodállásban bokszolónak állnak, sőt, EGYMÁST szeretnék legyűrni, ha már egyszer az eredeti szakmájukban nem bírnak el egymással. 
Borzasztó komolyan veszik a kihívást, ELKÉPESZTŐ fogyasztásban vannak mindketten, megy a szájkarate, és a komoly bokszedzések is. 
Nyilván ekkora termettel valószínűleg egyikből sem lesz igazán jó bunyós soha, illetve 40+ évesen bunyózni kezdeni maximum hobbiból lehet. 
VISZONT látványosságnak, PR-nak, illetve testkontrollnak tökéletes eszköz lehet. 
Úgy tűnik az is! Ha mást nem is, szív-, és érrendszeri bónuszpontokból mindketten bezsebelhetnek most, hiszen, mint ahogyan azt írtuk, nagyon komoly fogyasztásban vannak. 

Íme:


Björnsson
kép: Fb


Hall
Fotó: Fb

Mostanra kb. profi testépítőként is megállnák a helyüket, és akik képben vannak az erősember - testépítő váltással, tudják mekkora meló ez.

Björnsson egyébként felkészülése során már nem az első bemutató meccsét vívja. 
Pár nappal ezelőtt az aranyérmes profival, Simon Vallily (17-3-1) - val csapott össze. 
Bemutató meccsről lévén szó, igazából csak egy játékos szparringot láthattunk, habár még így is kerültek le a földre mind a ketten.

Csekk:A két monstrumot szeptember 18.-án láthatjuk majd összecsapni!