Seagal belépett a pártba
2021. május 31. 15:05

Seagal belépett a pártba
Nem tudjuk mikor gurult el a gyogyó, de egy ideje nem stimmel teljesen :)
Persze lehet, hogy csak eltúlozzuk a dolgot, és a '80-as évek érinthetetlen hőse tök normális, de -lássuk be- egy ideje eléggé megnehezíti a dolgunkat...
Állt már rendőrnek, adott szakmai tanácsokat profi UFC bunyósoknak, aztán "emigrált" Oroszországba. Ott jobb neki. Valamiért. 

Ezek a dolgok, egyesével, önmagukban is minimum komikusak. 
Amikor Seagal az aikido mozdulatokat "oktatja" Anderson Silva-nak, tényleg egy párhuzamos valóságban érezhetjük magunkat. Az, hogy Ő MAGA miért nem érzi a helyzet komikusságát, nem tudjuk, de láttunk már olyat, hogy valaki teljesen elmerül a saját kis világában, és a külvilág realitása nem szűrődik át.

Biztosak vagyunk benne, hogy a '80-as években még az aikido-nak is lehetett létjogosultsága "a bunyó" világában, de ennek evolúcióját nem győzzük hangsúlyozni mostanában. Az MMA korában egész egyszerűen nem lehet labdába rúgni az olyan harcművészeti stílusokkal, amit Seagal is képvisel. 
Nem is lenne ezzel probléma, ha szép csendben együtt öregedne ezzel a ténnyel. Ő azonban sajnos nem ezt teszi, hanem olyan helyekre kullancskodja oda magát, ahova nem kellene. 
Steven Seagal a képzett MMA profik mellett tényleg olyan, mint az egylábú sündisznó az autópályán. 
Kár, hogy ő ezt képtelen komprehendálni. 

Legutóbbi lépése pedig egyenesen Putyin mellé vezetett, ugyan is 5 évvel ezelőtti orosz állampolgárrá válását, most megfejelte egy párttagsággal is. 
A három pártból álló pártszövetség Putyin munkáját hivatott támogatni, ennek lett most hivatalosan is tagja Segal. 

Bemutatkozó beszédéhez viszonylag semleges témát, a környezetszennyező cégek elleni szigorúbb fellépést javasolt. 
Ebben egyet tudunk érteni...