https://www.high-endrolex.com/26 2013 legjobbjait díjazták a Magyar Kempo Szövetségnél - Fight Online

2013 legjobbjait díjazták a Magyar Kempo Szövetségnél
2014. January 05. 15:35

2013 legjobbjait díjazták a Magyar Kempo Szövetségnél
A 2013-as esztendő zárásaként a Magyar Kempo Szövetség is díjazta az idén kiemelkedően teljesítő sportolókat. Deák Zsófia és Szitás Krisztián lett a legjobb, mindketten a Dojo Lovász harcosai.
Az év női versenyzője Deák Zsófia lett a Magyar Kempo Szövetségnél. A fiatal versenyző a sportszervezet egyik belvárosi étteremben tartott évértékelő bankettjén vehette át a teljesítményéért járó elismerést. A Dojo Lovász SKE harcművésze a Törökországban rendezett világbajnokságon nem kevesebb, mint négy ezüst- és egy bronzérmet szerzett. E mellett számos első, második és harmadik hely birtokosa a 2013. évi országos bajnokság technikai és küzdelmi számaiban.

 

Lacza Ádám Illés és Deák Zsófia
Lacza Ádám Illés és Deák Zsófia

A legjobb férfi versenyzőnek járó elismerést Szitás Krisztián érdemelte ki. Az ugyancsak a szigethalmi Dojo Lovászt képviselő kempóka többek között az ob első fordulójában, Budajenőn két arany- és két ezüstérmet gyűjtött, míg a Csomád Kupáról két arany- és egy bronzérem boldog tulajdonosaként térhetett haza.

 

Lacza Ádám Illés és Szitás Krisztián
Lacza Ádám Illés és Szitás Krisztián


 

Powerfight: Harcművészeti felszerelések minden stílusban!

Az év klubja díjjal a Kovács Zoltán mester által irányított erdélyi Aladin Hero Team-et jutalmazta a szervezet. A legjobb bíró Budai Zsolt lett (Magyar Kempo Iskola), aki tevékenységével az idei világbajnokságon is öregbítette a honi kempo sport hírnevét.

 

 

Lacza Ádám Illés és Kovács Zoltán
Lacza Ádám Illés és Kovács Zoltán


 

Lacza Ádám Illés és Budai Zsolt
Lacza Ádám Illés és Budai Zsolt

Az óévbúcsúztató banketten Shihan Lovász Gábor, a sportszervezet 6. danos alelnöke megköszönte valamennyi sportoló, edző, vezető és segítő idei munkáját. Lacza Ádám Illés, az MKSZ elnöke beszédében kiemelte, jövőre mérföldkőhöz érkezik a sportág, hiszen a 2014. április 24-26. között, Budapesten rendezendő világbajnokság sikeressége meghatározza majd a sportág hazai jövőképét. A vezető hozzátette, hogy az ebben az esztendőben elért összetett vb-második helyet akár egy elsőséggel is képes lehet megfejelni a magyar válogatott 2014-ben.

 

 

Shihan Lovász Gábor beszédet mond
Shihan Lovász Gábor beszédet mond


 

További információk:
www.hungariankempo.hu


Pecsuvácz Péter




https://www.high-endrolex.com/26