K-1 Világbajnokság: Szerencsésen megérkezett a magyar csapat
2013. szeptember 30. 21:36

K-1 Világbajnokság: Szerencsésen megérkezett a magyar csapat
Szerencsésen megérkezett a magyar csapat a Sao Paulo melletti Guaruja nevű üdülővárosba, a WAKO Kick-boksz K-1 és Low-kick Világbajnokságának helyszínére. Rehák György vezetőedző küldi haza információit a VB történéseiről.
Profight: Kick-box nadrágok kiváló áron!

A versenyzőknek az időbeni átállás nehézségein túl a hűvös, esős időjárással is meg kell küzdeniük.
A fiúk elfoglalták a szállást a Santa Maria Hotelben, ami némileg messzebb van a csarnoktól, mint a központi nagy szálloda, ahol a küldöttségek többségét elhelyezték.
Paulo Zorello, a berazil szövetség elnöke kedvesen fogadta a magyar csapatot. Az átmozgató edzés után válogatottunk tagjai, Habash Antoine, Laszák Zoltán és Szabó László sikeresen bemérlegelt és a kötelező orvosi vizsgálaton is túljutott! Folyamatosan érkeznek a sportolók, így sorsolás a hétfői napon várható. Az már most látható, hogy a küzdősportban többet invesztáló országok különösen nagy csapatokkal érkeztek, valamint színesedik a paletta, olyan országok csapatai is neveztek, mint Új Zéland, Mauritius, India, Kanada, Irán és különböző küzdőstílusok is képviseltetik magukat!

A szakvezetés szerint a három magyar versenyző közül mindegyik képes érem szerzésre képességei és felkészültsége alapján. Sokat számít majd a sorsolás, és a bírói testület munkája. Ebben a testületben az a Vojvoda György vesz részt, akit a bírói kar jelentős része örömmel üdvözölt. Reméljük, a pontozásban is érvényesül ez a szimpátia.
A csapat fizikailag és szellemileg felkészült a világbajnokságra, jöhetnek a csaták!


Gregor László