Hétvégén ITF Taekwon-do Magyar bajnokság Medgyesegyházán!
2018. február 28. 19:12

Hétvégén ITF Taekwon-do Magyar bajnokság Medgyesegyházán!
A hét végén az egyik legnagyobb volumenű  Békés megyei harcművész eseményre kerül sor Medgyesegyházán, a Magyar ITF Taekwon-Do Szövetség 2018 évi Magyar Bajnokságára.
A verseny időpontja: 2018.03.03-04 (szombat, vasárnap)
Selejtező: 2018.03.03. (szombat)  9 órától.
Ünnepélyes megnyitó: 14 órától.
A verseny helyszíne: Medgyesegyháza, Schéner Mihály Általános Iskola Sportcsarnoka, Medgyesegyháza, Luther utca 7.
A verseny a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség legrangosabb versenye, amelyen minden korosztály küzdőtérre lép,  küzdelem, tradicionális küzdelem, formagyakorlat, erőtörés, speciál törés, egyéni és csapatverseny keretében a bajnoki címekért.
 
itfmbplakat
 
Természetesen elindulnak  a megyei taekwon-do klubjai is. Békés megye jelentős helyet foglal el a szövetségben, hiszen a 44 klubból nyolc itt található. Tavaly a magyarbánhegyesi Corvin taekwon-do klub rendezte a két napos magyar bajnokságot Békéscsabán, s az idén a Rusz István mester vezette Spárta Taekwon-do team lesz a házigazda. A verseny védnökei: Harmat László IX.DAN nagymester, a szövetség elnöke, a magyarországi taekwon-do megalapítója, Dr.Nagy Béla György, Medgyesegyháza polgármestere és Shihan Gregor László VII.DAN, a Békés megyei Harcművész Szövetség elnöke. Természetesen a nézőket, szurkolókat is szívesen látják Medgyesegyházán, hiszen két napig itt lesz a magyarországi taekwon-do élet  központja, itt dől el, kik védik egy évig a magyar bajnoki címeket!!

Gregor László

Küzdősportban támogatónk a profight.hu